Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Έχει ο τροχός γυρίσματα: Κάτω η Χούντα του ΑΚΕΛ!


Είναι στιγμές, που η αγωνία κατατρέχει όλους μας.
Τον τελευταίο καιρό, με τα μάτια στραμμένα στην Ελλάδα, και την καρδιά μας να συμπονεί το δράμα των Ελλαδιτών αδερφών μας, όλοι οι Κύπριοι ανησυχούμε για το μέλλον της πατρίδας μας και του έθνους μας ευρύτερα.
Σταδιακά, τα δημόσια ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη (η αύξηση της ανεργίας, οι ανησυχητικοί οικονομικοί δείχτες και συνεχείς υποβαθμίσεις της οικονομίας μας, η αύξηση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης), όλα αυτά τα θέματα ήταν σχετικά καινούρια και προστέθηκαν στην τριετία του Χριστόφια.
Ο Χριστόφιας, με το δεδομένο ανθελληνικό ρεσιτάλ που δίνει και τα «αριστοτεχνικά» του ολισθήματα στο Κυπριακό, παράλληλα με τα προαναφερθέντα ζητήματα, δημιούργησε ακόμα ένα: αποδόμησε την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας, εσωτερική και εξωτερική!
Ο εφησυχασμός και ο ερασιτεχνισμός της παρούσας κυβέρνησης, φυσιολογικά (!!) επέδρασαν και επέφεραν την τραγωδία της 11ης Ιουλίου.
Από τις παρενοχλήσεις των εθνικοφρόνων το 2008, στην πνευματική τρομοκρατία του 2009, στην απίστευτη ακελική προπαγάνδα και σήμερα, στην αστυνομική βία κατά των χιλιάδων διαδηλωτών, όλα αυτά συνηγορούν στο απλούστερο συμπέρασμα, που εκφράστηκε σε λαϊκό σύνθημα: η κυβέρνηση Χριστόφια έχει μετατραπεί σε αυταρχικό καθεστώς. Τριτοκοσμικό μάλιστα, που επιστρατεύει τα γελοία επιχειρήματα καθεστώτων με ελλειμματικούς δημοκρατικοφανείς θεσμούς.
Ο λαός όμως, απαντά σύσσωμος και μονολιθικός: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!
Για πρώτη φορά οι καθεστωτικοί του ΑΚΕΛ έχουν σκύψει το κεφάλι τους.
Και αυτό είναι επιτυχία της κυπριακής κοινής γνώμης!
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου