Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μαύρος και ο Ιούλης του 2011 για τον Κυπριακό Ελληνισμό

Η κακοδαιμονία που κυνηγά τον Κυπριακό Ελληνισμό τα καλοκαίρια ξανακτύπησε με το χειρότερο τρόπο το πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011. Η αμέλεια και η ανικανότητα της Κυβερνήσεως και της αρμόδιας στρατιωτικής ηγεσίας είχε ως αποτέλεσμα να εκραγούν τα εκτεθειμένα σε ακατάλληλες συνθήκες, συριακά πυρομαχικά στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» με φρικτές συνέπειες για τον τόπο μας.
Η μετατροπή της περιοχής σε «κρανίου τόπο», οι μεγάλες φθορές στον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό Βασιλικού και οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν σε μεγάλη εμβέλεια ωχριούν μπροστά στον άδικο χαμό 12 συμπατριωτών μας και τον τραυματισμό 62 άλλων, οι οποίοι εκείνη την ώρα απλά έκαναν το καθήκον τους για να περιορίσουν την πυρκαγιά που είχε ξεκινήσει. Ανάμεσα τους αξιωματικοί του στρατού, ναύτες αλλά και πυροσβέστες, μοναδικοί ήρωες σε αυτή την τραγωδία που έπληξε για ακόμη μια φορά το μαρτυρικό νησί μας.
Ως Α.Φ.Κ. Τόλμη, δηλώνουμε βαθύτατα συγκλονισμένοι με τα τελευταία φρικτά γεγονότα που διαδραματίζονται και θέλουμε να απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας και να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας προς στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και να ευχηθούμε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες του ατυχήματος. Παράλληλα, ευελπιστούμε πως οι υπαίτιοι θα βρεθούν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους που οδήγησαν στη σημερινή θλιβερή ημέρα.
Εκ του ΔΣ
Α.Φ.Κ. Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου