Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πορεία Μνήμης 20ης Ιουλίου 1974, Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π και Ε.Φ.Ε.Ν


37η μαύρη επέτειος από την βάρβαρη τουρκική εισβολή και η ιδιαίτερη μας Πατρίδα η Κύπρος βρίσκεται υπό κατοχή ακόμη.
Εν έτη 2011, σε μια εποχή των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι πρόσφυγες ακόμα να παν στα σπίτια τους, οι μάνες θρηνούν για τον αγνοούμενο τους ακόμη, η Τουρκία προκλητικά συνεχίζει την κατοχή και την εκμετάλλευση των περιουσιών μας.

Ταυτόχρονα η πολιτική μας ηγεσία δεν λέει να καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής στην Κύπρο και εμμένει στις συνομιλίες με τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ κατοχικό ηγέτη. Τα αποτελέσματα των διακοινοτικών συνομιλιών είναι γνωστά σε όλον τον Λαό. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απέναντι στην αμετανόητη Τουρκία η οποία καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Κύπρου μέχρι σήμερα.

Έλληνα, σε καλούμε στις 20 Ιουλίου 2010 στις 20:00μμ, 37 χρόνια ακριβώς μετά την έναρξη της απόβασης των Τούρκων στο νησί να διαδηλώσεις μαζί μας για μια Κύπρο ελεύθερη για πάντα Ελληνική. Μια Κύπρο πραγματικά ειρηνική που ο λαός της θα αποφασίζει για το μέλλον της.

Ο ΕΦΑΕΦΠ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει πορεία μνήμης προς το οδόφραγμα του Λήρα Πάλας. Η πορεία θα ξεκινά η ώρα 17:30μμ από τον κυκλικό κόμβο του “ΟΧΙ” δίπλα από την Τάφρο «da villa» κοντά στην πλατεία ελευθερίας.

Ο κόσμος μπορεί να σταθμεύσει τα αυτοκίνητα του στον χώρο στάθμευσης της Τάφρου.

Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο ότι θα υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία θα ξεκινούν από τις διάφορες πόλεις και θα καταλήγουν στον χώρο συγκέντρωσης. Για βοήθεια μέσου μπορείτε να αποτεθείτε ανά πόλη:

Λεμεσός: Στυλιανός Σωτηρίου 99801504

Λάρνακα: Σίμος Χατζηκώστας 96571396

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99785063

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΔΕΞΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων


http://www.facebook.com/event.php?eid=227149520651808

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου