Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση για την πορεία στις 12/7

H μεγαλύτερη πορεία που ίσως να έγινε ποτέ στην Κύπρο, έπεσε θύμα κάποιων ανεγκέφαλων και βρήκαν αφορμή οι αστυνομικοί να πνίξουν τον κόσμο στα δακρυγόνα προκειμένου να τη διαλύσουν. Η αστυνομία είχε δείξει τις προθέσεις της από την προηγούμενη νύχτα αλλά ο κόσμος δεν τους είχε δώσει το δικαίωμα να κάνουν οτιδήποτε.

Γίναμε μάρτυρες της «Δημοκρατίας» του «ανθρώπου του λαού» ο οποίος την πρώτη νύχτα είχε στημένα 500 άτομα στο προεδρικό που απαιτούσαν να εμφανιστεί οποιοσδήποτε να τους διαβεβαιώσει απλώς πως θα τιμωρηθούν οι ένοχοι και δεν εμφανίστηκε ούτε ένας κλητήρας και τη δεύτερη νύχτα το ίδιο. Η αστυνομία λειτούργησε και τα 2 βράδια, όχι σαν όργανο στην υπηρεσία του ΛΑΟΥ, αλλά σαν προσωπικός στρατός του προέδρου με μόνο στόχο να διαλύσει τους συγκεντρωμένους. Την πρώτη νύχτα με σπρωξιές προσπαθούσε να δημιουργήσει ένταση προκειμένου να βρει αφορμή η ΜΜΑΔ να επέμβει και τη δεύτερη, τόση ήταν η έγνοια τους να προστατέψουν το προεδρικό από τους «αιμοσταγείς» διαδηλωτές (σαμπώς και οι δολοφόνοι ήταν έξω και όχι μέσα στο προεδρικό) που ενώ ο κόσμος αποχωρούσε μετά τη ρήξη δακρυγόνων, έριξαν δακρυγόνα και μπροστά από τον κόσμο που έτρεχε να φύγει και έτσι οι διαδηλωτές βρέθηκαν εγκλωβισμένοι. Μπροστά και πίσω δακρυγόνα, δεξιά και αριστερά κλειστά κτήρια.

Είδαμε τους υπηρέτες της Δημοκρατίας να συλλαμβάνουν τον πρώτο τυχόντα και να τον βάζουν στην «κλούβα» και να ενισχύουν τη Δημοκρατία τους με την περιφρόνηση προς τον ΛΑΟ τον οποίο είναι τεταγμένοι να υπηρετούν: «Αν έσιεις πρόβλημα πάεννε στον Στρόβολο κάμε καταγγελία!»

Ο φασισμός τους δεν θα περάσει – Ζήτω η Δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου