Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εκείνη τη μέρα δε θα με βρεις στο ΓΣΠ...

Αναδημοσίευση από http://apoellas.com/main/article.php?id=2-10-38


Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, κάθε χρόνο στις 20 Ιουλίου οι αυτόνομοι φοιτητές (ΕΦΑΕΦΠ) σε συνεργασία με τους αυτόνομους μαθητές (ΕΦΕΝ) και αρκετά προσφυγικά σωματεία διοργανώνουν μεγαλειώδη αντικατοχική εκδήλώση, για να καταδικάσουν την παράνομη εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή του βορείου τμήματος της Κύπρου από τους Τούρκους!

Φέτος, την ημέρα εκείνη και ώρα 8 μμ έχει οριστεί και ο ευρωπαϊκός επαναληπτικός ποδοσφαιρικός αγώνας του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την αλβανική Σκεντέρμπεου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί τις ημερομηνίες 19 ή 20 Ιουλίου και σε ώρα που καθορίζει η γηπεδούχος ομάδα. Άρα, ο ορισμός της ημερομηνίας του αγώνα έχει αποφασιστεί από την διοίκηση της Εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ.

Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο αγώνας να γίνει σε μια μέρα εθνικού θρήνου; Γιατί ο αγώνας πρέπει να συμπίπτει με τις εκδηλώσεις καταδίκης της κατοχής μεγάλου μέρους της ιδιαίτερης μας πατρίδας; Γιατί η διοίκηση της εταιρίας αγνόησε και το σχετικό αίτημα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για ορισμό του αγώνα στις 19 Ιουλίου;

Εμείς οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ευχόμαστε η ομάδα μας να κερδίσει και να προκριθεί από τον συγκεκριμένο αγώνα. Όμως, τονίζουμε στη Διοίκηση ότι εκείνη την μέρα δεν θα μας βρει στο ΓΣΠ, αλλά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας! 

Ο ΑΠΟΕΛ είναι Ιδέα! Και εμείς τιμούμε την ιστορία μας...

Υπεράνω όλων η Πατρίς!


ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου