Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Φ.Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,
Πρωτίστως επιθυμούμε να σε ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σου στο κίνημα μας στις εκλογές της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας, την 3η Απριλίου 2011.
Σε καιρούς δύσκολους για την ιδιαίτερη μας Πατρίδα αλλά και για τον Ελληνισμό γενικότερα και ενώ το αντιομοσπονδιακό κίνημα δέχεται πυρά από όλους ανεξαιρέτως (βλ. αποκοπή της χορηγίας από τον Οργανισμό Νεολαίας, ανυπόστατα ψεύδη, λασπολογία, χτυπήματα κάτω από την μέση), το Αυτόνομο, Ανυπότακτο ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. κατάφερε να κατέλθει στις φοιτητικές εκλογές και να βγει αλώβητο, κερδίζοντας μάλιστα ποσοστό που φτάνει το 17% και για ελάχιστες ψήφους θα μπορούσε η μοναδική Αυτόνομη φωνή των Αθηνών να εκπροσωπείται από δύο αντιπροσώπους στον σύλλογο.  
Η ψήφος εμπιστοσύνης στο κίνημα μας φανερώνει ένα και μοναδικό πράγμα. Η νεολαία αποστρέφεται πολιτικές του εξευτελισμού και της υποταγής. Οι νέοι το 2011 δεν μπαίνουν σε καλούπια. Το 17% δεν αποτελεί περιθώριο αλλά είναι μια δύναμη αντίστασης. Μια φωνή που καταπνίγει τα προδοτικά σχεδία που επιβουλεύονται οι εν Κύπρο προσκυνημένοι ταγοί.
Δυστυχώς πολλοί έπεσαν ξανά στην παγίδα του «θα μας φαν οι αριστεροί» από τη μία και του «να μην πέσει ο σύλλογος στα χέρια της ακροδεξιάς» από την άλλη και άφησαν την Ε.Φ.Ε.Κ., τον ιστορικό μας σύλλογο να ελέγχεται από προσκυνημένους ομοσπονδιακούς. Δυστυχώς η διμερής συνεργασία του ΔΗΣΑΚΕΛ ενδυναμώθηκε. Αυτό όμως δεν μας πτοεί, εφόσον μέσα στην καταχνιά και την αβεβαιότητα υπάρχει μια φωνή δυνατή, ξεκάθαρη. Μια φωνή η οποία στηρίζεται από το 17% των φοιτητών.
Η ενδυνάμωση του Αυτόνομου Αντιομοσπονδιακού κινήματος έχει τεράστια σημασία. Όλοι μαζί γινόμαστε μια φωνή που τρυπάει τα αυτιά των ξεπουλημένων πολιτικών. Τους προκαλούμε πονοκέφαλο. Το τείχος αντίστασης όλο και μεγαλώνει. Είναι καιρός που οι προδότες και οι λοιποί εχθροί θα «σπάσουν τα μούτρα τους» μετά την πρόσκρουση στο τεράστιο Αντιομοσπονδιακό τείχος.
Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,
Για άλλη μια φορά σ’ ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σου. Σε καλούμε να πυκνώσεις τις τάξεις του κινήματος μας για να μην επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας. Όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε πως τούτη η γη δεν χαρίζετε, δεν πουλιέται. Όλοι μαζί να περάσουμε το μήνυμα πως οι νέοι της Κύπρου δεν συμβιβάζονται με καμιά ομοσπονδία. Οι νέοι της Κύπρου ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ που δεν είναι άλλη από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς και ξεκάθαρα πως θα είμαστε εδώ. Όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν, όσο ψηλά κι αν είναι.   

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου