Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνεχίζονται τα δείπνα της Ντροπής!!


Αναδημοσίευση από http://www.protigrammi.com/?p=2248
Απίστευτα προκλητικός ο Πρόεδρος Χριστόφιας: Σε ένα ρεσιτάλ «διπλωματίας των δείπνων», που δεν έχει προηγούμενο (ούτε ο Ανανόφιλος Κληρίδης δεν είχε αναπτύξει τόσο πολύ την πολιτική των τραπεζωμάτων με το Ντεκτάς), έχει τροχιοδρομήσει και νέο δείπνο με τον Αττιλάρχη Έρογλου!
Αύριο Πέμπτη, 14 Απριλίου, στην «οικία» της Λίζα Μπάτενχαϊμ («Ειδικής Αντιπροσώπου» του Γ.Γ του ΟΗΕ στην Κύπρο) θα πραγματοποιηθεί «δείπνο εργασίας» μεταξύ των «κοινοταρχών» Χριστόφια και Έρογλου στις 8 το βράδυ. Η οικία της Μπάτενχαιμ βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας (Πράσινη Γραμμή).
Προκλητικότατος ο Χριστόφιας προχωρεί σε ακόμα μια υβριστική προς τους Πολίτες και την Ιστορία πράξη: από ποιον έλαβε την εξουσιοδότηση να τρώει και να πίνει με τον Αττιλάρχη Έρογλου, τον πολιτικό προϊστάμενο του τουρκικού κατοχικού στρατού; Ποιο είναι το ήθος ενός Προέδρου, ημικατεχόμενης χώρας, που συναγελάζεται με τον εχθρό;
Όταν συμφέρει τον Χριστόφια και το ΑΚΕΛ, ο Έρογλου είναι σωβινιστής και Τούρκος εθνικιστικής. Όταν τον παίρνει ο Ντάουνερ από τη μύτη, για να επιβάλει τη διζωνική «λύση από τους Κυπρίους για τους Κυπρίους», γίνεται αρνάκι!


Ντροπή στο Χριστόφια, και στους υποστηρικτές του.
Ντροπή σε όλους τους Ναινέκους, φιλοδιζωνικούς και ιδιοτελείς κομματάρχες και λοιπούς.



Με τίποτα δε δεχόμαστε την φιλοτουρκική επαναπροσεγγιστική συμπεριφορά του Χριστόφια.


Εναντιωνόμαστε στα επακόλουθα της ομοσπονδιακής πολιτικής του κομματικού κατεστημένου και απαρνούμαστε το «μουχτάρη του Νότου» ως εκπρόσωπο των Ελλήνων της Κύπρου και του κράτους που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί…


Καλούμε το σύνολο των Κυπρίων και Ελλαδιτών πατριωτών να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ τη νέα προδοτική πράξη του Χριστόφια, που αντιβαίνει στα εθνικά μας συμφέροντα και προσβάλλει την εθνική μας αξιοπρέπεια.



ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την τοποθέτηση του Κυπριακού σε αντικατοχικές βάσεις και την ελληνική συνδρομή στην Απελευθέρωση και Αυτοδιάθεση της Κύπρου!



ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου