Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Φτάνει πια!

Η Α.Φ.ΕΠΑΛξη θα είναι εκεί!
Τρίτη 31/05, 19:00, Πλατεία Ελευθερίας

Η κρίση σε όλη την Ευρώπη δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους. Ας σταθούμε και ‘μεις δίπλα στους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ας διαμαρτυρηθούμε για το υπάρχον πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό κατεστημένο.
Μπορεί να μην ελεγχόμαστε από ΔΝΤ, οδεύουμε όμως και ‘μεις προς στην οικονομική καταστροφή. Ήδη αυξήθηκαν οι φόροι, οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά και η ανεργία έχει εκτιναχθεί στο 7%. Η δημοκρατία νοσεί. Γίναμε μάρτυρες πολτικής ρουσφετιού, καταστολής και ταμπελώματος της όποιας αντικυβερνητικής δραστηριότητας. Η λαθρομετανάστευση έχει αγγίξει επικίνδυνα επίπεδα και στην Κύπρο.
Ζητούμε υγιέστερη Δημοκρατία. Η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο στον θεσμό της Άμεσης Δημοκρατίας.
Στην Κύπρο μπορεί να μη φτάσαμε ακόμα στην άθλια κατάσταση των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, έχουμε όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο από μόνο του θα έπρεπε να ήταν ικανοποιητικό για να βγούμε στους δρόμους: Την κατοχή!
Σε καλούμε λοιπόν, Κύπριε, να βγεις μαζί μας στους δρόμους και να διαδηλώσεις. Μπορεί ακόμα να είσαι βολεμένος και να μην πεινάς αλλά η καταστροφή έρχεται και αν δεν κινηθούμε να την προλάβουμε θα υποφέρουμε.
Κύπριε αν δεν αγωνιστείς, ΘΑ πεινάσεις!



Αναδημοσίευση από http://epalxi.net/?p=1780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου