Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αποκλειστικά πλάνα από τη προσπάθεια βεβήλωσης των ελληνικών σημαιών

Το πιο κάτω περιστατικό έλαβε χώρα στην Λευκωσία, έξω από το οίκημα των οργανωμένων φίλων της ομόνοιας Λευκωσίας, Θύρας 9 την νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου (23.4.2011)

Μερίδα ανεγκέφαλων (αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι) φίλων της Θύρας 9, τοποθέτησε στην κορυφή της πασχαλινής "λαμπρατζιάς" 4 Ελληνικές σημαίες, αντί του Ιούδα και επιχείρησαν να τις κάψουν

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από στελέχη του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ., όπου με δική τους παρέμβαση γνωστοποιήθηκε το γεγονός και αποτράπηκε το κάψιμο των σημαιών. 

Το περιστατικό αυτό ίσως να μην προκαλεί έκπληξη σε αρκετούς αφού, οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνουν σε ανθελληνικές πράξεις. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο στο παρελθόν έχουν βεβηλώσει και έχουν κάψει ξανά Ελληνικές σημαίες, έχουν αναρτήσει πανό με υβριστικό περιεχόμενο για το Ελληνικό Έθνος, ενώ έχουν αναρτήσει και την παράνομη σημαία του ψευδοκράτους. 

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία αφού η ανθελληνική στάση του ΑΚΕΛ αλλά και του πρόεδρου Χριστόφια, τους ωθεί στον μισελληνισμό. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου