Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ούτε τα μνημόσυνα δε σέβονται οι ακελικοί...

Αναδημοσίευση από http://apoellas.com/main/article.php?id=2-9-69


Τα παραδείγματα της ακελικής προπαγάνδας, επί των μνημάτων των ηρώων μας, είναι πάμπολλα και καθημερινά. Είτε αφορούν τους επικήδειους λόγους των ηρώων – αγνοουμένων του ΄74, που αναγνωρίζονται σήμερα μέσω του DNA, είτε αφορά αγωνιστές του ΄55, τα παπαγαλάκια του Εζεκία αναπαράγουν την πλύση εγκεφάλου της «ανάγκης» για ομοσπονδοποίηση της πατρίδας μας.

Στο προχθεσινό μνημόσυνο λοιπόν του ήρωα της Αθηαίνου Χαράλαμπου Χαραλάμπους, ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Δημητρίου εκπροσώπησε την κυβέρνηση. Ο Χαραλάμπους, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, δολοφονήθηκε από τους Τούρκους κατακτητές στις 28 Μαίου 1988. Το επεισόδιο έγινε όταν Τούρκος στρατιώτης μπήκε σε ελληνικό σπίτι στην Αθηαίνου και οι στρατιώτες Χαραλάμπους και Γιάννης Καλεσίης προσέτρεξαν για να προστατεύσουν τους ανυπεράσπιστους πολίτες. Τότε ο Τούρκος σκότωσε τον Χαραλάμπους και τραυμάτισε τον Καλεσίη.

Η υποταγμένη κυπριακή πολιτική ηγεσία, όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τα σφάλματά της, αλλά διαπράττει ύβρη επί των οστών των πεσόντων αγωνιστών. Να τι λέει ο ανεκδιήγετος (και αποδεδειγμένα χειρότερος υπουργός): «Η επανένωση της πατρίδας μας, στο πλαίσιο μιας συμφωνημένης λύσης διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, που θα τερματίζει την κατοχή και θα διασφαλίζει την ειρηνική συνύπαρξη όλων των κατοίκων, θα είναι για τους ηρωικούς νεκρούς μας το καλύτερο μνημόσυνο».

Άκουσον άκουσον! Η Διζωνική αποτελεί το καλύτερο μνημόσυνο για τα Ελληνόπουλα της Κύπρου. Ντροπή σου υπουργέ της ξεφτίλας! Ντροπή σε όλους τους Νεοκύπριους ψευδοεπαναπροσεγγιστές.

Γιατί η «επαναπροσέγγιση» των ομοσπονδιακών με τους δολοφόνους, έχει χρωματιστεί με το αίμα της νεανικής αφέλειας. Εκεί, στην Πράσινη Γραμμή:

• 8 Απριλίου του 1976, Άγ. Κασσιανός Λευκωσίας. Νεκρός από σφαίρες Τούρκου αξιωματικού ο 19χρονος Μιχαλάκης Σοφοκλέους από τα Κουκλιά Πάφου. Ο άτυχος στρατιώτης θέλησε να μοιρασθεί ένα τσιγάρο με τουρκοκύπριο στρατιώτη που ήταν από το ίδιο χωριό...

• 21 Σεπτεμβρίου του 1982, στην Ομορφίτα, δολοφονήθηκε ο στρατιώτης Χριστάκης Γεωργίου.

• 18 Δεκεμβρίου του 1983, τρίτο θύμα των κατακτητών ο εικοσάχρονος Τρύφωνας Τρύφωνος.

• 31 Ιουλίου 1988. Ο Λοχίας Ευαγόρου Ευαγόρας απο το Παλιομέτοχο. σε φυλάκιο του Αγίου Κασσιανού απο Τούρκο οπλίτη. Εισήλθε στην Ο.Ζ παρά τις απαγορευτικές διαταγές για να δώσει μικρό ραδιόφωνο σε ΤΟΥΡΚΟ σκοπό.

• 8 Απριλίου 1993 δολοφονήθηκε ο Θάνος Κλεοβούλου, που ήθελε να μοιρασθεί λίγο κυπριακό κονιάκ με τους κατακτητές της πατρίδας του...

• 3 Ιουνίου 1996. Ο Στρατιώτης Παναγή Στέλιος απο το Γέρι. δολοφονήθηκε σε φυλάκιο της περιοχής Αγίου Ανδρέα απο Τούρκο σκοπό. Εισήλθε στην Ο.Ζ παρά τις απαγορευτικές διαταγές.

Όπως τότε, έτσι και σήμερα: η υποβάθμιση της σημασίας των ακριτικών φυλακίων, η έλλειψη πειθαρχίας στο στράτευμα, το υποβαθμισμένο ηθικό και φυσικά, οι πελατειακές σχέσεις που αφορούν μεταθέσεις και ευμενή πόστα, έχουν καταστήσει την Ε.Φ περίγελο της κοινωνίας.

Τα παραπάνω, περιλούζονται με τη ψευδαίσθηση της επαναπροσέγγισης με τα αδέρφια του ΔΗΣΑΚΕΛ, του παρανομούντες Τ/κύπριους και πως η Κύπρος θα «επανενωθεί» στη βάση της Διζωνικής Ομοσπονδίας...

Ψέματα, προπαγάνδα και υποκρισία. Τα επόμενα θύματα των τουρκικών σφαίρων, ίσως συνεγείρουν την υπνώττουσα κομματοκρατούμενη κοινωνίας μας...


WWW.APOELLAS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου