Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το πειρατικό!


Αναδημοσίευση από http://epalxi.net/?p=1604
Συμφοιτητή,
με πλήρη αίσθηση της ευθύνης και της ανάγκης για συνεχή αγώνα κατερχόμαστε και στις φετινές εκλογές για τον νέο διοικητικό συμβούλιο της  Φ.Ε.ΠΑΝ. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν προσωπικά ή άλλα συμφέροντα.Θα συνεχίσουμε να πολεμούμε για τα δίκαιά μας, να παλεύουμε για τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία μας στερούν για 37 χρόνια και θέλουν να μας στερήσουν εις το διηνεκές με τη δική μας υπογραφή μάλιστα!
Αν και οι καιροί που διερχόμαστε είναι πολύ κρίσιμοι, ιδίως για το εθνικό θέμα, εμείς έχουμε συνηθίσει σε δυσκολίες, εμπόδια και αναποδιές. Το κοινό μας όραμα, να δούμε ξανα την γαλανόλευκη να κυματίζει ελεύθερη στο κάστρο της Κερύνειας, είναι αυτό που μας ενώνει. Πιστή σε ιδανικά και αρχές δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα των ηρώων μας, πιστοί στον όρκο που έδωσαν εκείνοι όταν μυήθηκαν στην ΕΟΚΑ, πιστοί στον όρκο που έδιναν οι συνομήλικοί μας Αθηναίοι πριν 2.500 χρόνια, να αγωνιστούν για την πατρίδα «και μόνοι και μετά πολλών».
Καλούμε τον κάθε ένα να μην γίνει πιόνι στην σκακιέρα των «μεγάλων». Η αξιοπρέπεια ενός λαού δεν πουλιέται σε καμία τιμή και σε κανένα παζάρι. Η λύση υπάρχει και είναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όλων των προσφύγων στα σπίτια τους και η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι μπροστά μας και εμείς θα πρέπει να δώσουμε πλέον την λαϊκή εντολή για να τον ακολουθήσουν οι πολιτικές μας ηγεσίες.
Στις 17 Μαρτίου έχεις επιλογή!
Προχωράμε μαζί Δύναμη μας η Αυτονομία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου