Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Η προσπάθεια φίμωσης τους Αντιομοσπονδιακού χώρου συνεχίζεται...


Αναδημοσίευση από http://epalxi.net/?p=1620 
Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, η οργάνωση που μάχεται δήθεν για τους νέους, έρχεται να στερήσει την ετήσια χορηγία από τον Ενιαίο Φορέα Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων για ιδεολογικούς λόγους! Ο ΕΦΑΕΦΠ απέχει από τις συνεδρίες της ΠΟΦΕΝ λόγω της διαφωνίας του με τη «λύση» ομοσπονδίας στο Κυπριακό, η οποία προνοείται από το καταστατικό της Ένωσης και εντελώς αντιδημοκρατικά αποκλείει από τους κόλπους της τους φοιτητές που διαφωνούν με την εν λόγω «λύση».
Ο Οργανισμός Νεολαίας, λοιπόν, απεφάσισε εντελώς ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, χωρίς να σεβαστεί τη δική μας άποψη και το δημοκρατικό μας δικαίωμα να διαφωνίσουμε με την ομοσπονδία, ότι η ετήσια χορηγία δεν θα επιδίδεται πλέον στον ΕΦΑΕΦΠ διότι απέχει από τις συνεδρίες της ΠΟΦΕΝ!
Είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ προς τις παρατάξεις του ΕΦΑΕΦΠ, οι οποίες διαφωνούν με την ομοσπονδία με σκοπό να μας φιμώσουν και ν’ ανακόψουν τη δυναμική που δείχνει να έχει αποκτήσει ο ΕΦΑΕΦΠ τα τελευταία χρόνια με την εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών του. Ολοένα και περισσότεροι φοιτητές εντάσσονται στους κόλπους του ΕΦΑΕΦΠ και ενστερνίζονται τις αγνές μας ιδέες και τον ανιδιοτελή μας αγώνα και εναντιώνονται στη «λύση» ομοσπονδίας. Αυτήν τη δυναμική πορεία θέλουν ν’ ανακόψουν οι κομματικοί μηχανισμοί που ελέγχουν το ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας!
Δεν θα τους περάσει… Αποφασίσαμε ν’ αγωνιστούμε για τη σωτηρία του τόπου μας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τον αγώνα όσες δυσκολίες και να βρούμε. Και θα δικαιωθούμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο χρόνο και να πάρει!
Επειδή δεν είμαστε ομοσπονδιακοί κύριοι του Οργανισμού Νεολαίας δεν προσφέρουμε στη Νεολαία; Δεν ωθούμε τους νέους στην πολιτικοποίηση και στην ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία; Αυτή είναι η προσφορά σας προς τη νεολαία;
Θα επανέλθουμε για το θέμα εντός των ημερών. Μέχρι τότε, σε καλούμε συμπολίτη να υπερασπιστείς τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το δικαίωμά μας ν’ αντιταχτούμε στην ομοσπονδία. Μην αφήσεις να περάσει ο ιδεολογικός τους πόλεμος ακόμα και αν διαφωνείς με τις ιδέες μας. Αντιστάσου στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους!
“Διαφωνώ με ότι λες, άλλα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες!” Βολταίρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου