Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου Π.Ε.Ο.Φ. 10/3/11

Αναδημοσίευση από http://peof78.wordpress.com/


Η ΠΕΟΦ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προσκυνημένη στάση που επέδειξε σήμερα η Ελ.Ασ. Σε σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώθηκε από τη ΠΕΟΦ, η Ελ.Ασ., που μόνο την ΕΛΛΑΣ δεν θύμιζε, με το πιο αισχρό και προκλητικό τρόπο προσπάθησε να φιμώσει τις ανυπότακτες, μη κομματικοποιημένες φωνές των φοιτητών, αλλά και απλών πολιτών που παρευρέθηκαν.
Οι προκλήσεις άρχισαν με την άφιξη μας στο χώρο, όταν μας περικύκλωσε ο αστυνομικός κλοιός για να μη προχωρήσουμε προς το προξενείο. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν τρεις αστυνομικές κλούβες με σκοπό να κρύψουν τα πανό και τις Ελληνικές σημαίες τα οποία όπως μας δήλωσαν μπορούσαν να ενοχλήσουν τον «υψηλά ιστάμενο επισκέπτη». Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν όταν δε μας άφηναν να αποχωρήσουμε από το χώρο και επιδόθηκαν σε καταδίωξη διαδηλωτών που έμεναν πλησίον του προξενείου και δεν τους άφηναν να μπουν στα σπίτια τους.
Με τη σημερινή της στάση η Ελ.Ασ., που θύμιζε πιο πολύ τουρκική παρά Ελληνική αστυνομία, μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν νιώθουν το βάρος του Εθνόσημου που κοσμεί τις στολές τους, επέδειξε την εθνοπροδοτική στάση που τηρεί η πολιτική μας ηγεσία καταπατώντας κάθε δημοκρατικό μας δικαίωμα για ειρηνική διαμαρτυρία. Μήπως κύριοι αξιωματούχοι σας ενοχλούσε το γεγονός ότι δε κάψαμε τις Ελληνικές σημαίες που πήραμε μαζί μας; Τα αυτιά σας δε μπορούσαν να ακούσουν το «Κύπρος Θράκη Μακεδονία κοινοί αγώνες και ιστορία»
Αυτό που μένει από την όλη διαμαρτυρία είναι η προδοτική-προσκυνημένη, ανθελληνική στάση που ακολουθούν οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες κάθε άλλο παρά υποστηρίζουν τα συμφέροντα του Έθνους. Ας ξυπνήσουμε όλοι και να δούμε ποιοι είναι αυτοί που μας πουλάνε καθημερινά και ξεχνούν τα δείνα που υποφέρει το Έθνος μας από την τουρκία. 


ΚΥΠΡΟΣ ΘΡΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ
Γραφείο Τύπου Π.Ε.Ο.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου