Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Το Δράσις Κες απαντά στη προσπάθεια φίμωσης του!!



Μετά από ένα μεθοδευμένο πόλεμο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προς τους Αυτόνομους – Αντιομοσπονδιακούς – Ελεύθερους Ανθρώπους, από όλους ανεξαίρετως ήρθε ακόμα ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.
Αφού οι κομματικοί επιχειρηματίες εξάντλησαν όλα τους τα όπλα χωρίς να καταφέρουν να πλήξουν τους ανυπότακτους αντιομοσπονδιακούς, αποφάσισαν πως από τούδε και στο εξής, άτομα που δεν ανήκουν στο σύστημα τους και δεν ποδηγετούνται δεν έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χορηγία από τον Οργανισμό Νεολαίας. Κάπου εδώ να εξηγήσουμε ότι όλες οι παρατάξεις που ανήκουν στην ΕΦΕΚ δικαιούνται σαν σωματεία να λαμβάνουν ετήσια χορηγία από τον Οργανισμό Νεολαίας.
Εδώ συμβαίνει το αδιανόητο. Όλα αυτά τα χρόνια το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. αγωνίζεται για την αυτονόμηση του συλλόγου της ΕΦΕΚ Αθήνας. Όταν λέμε αυτονόμηση εννοούμε το αυτονόητο. Ο νόμιμος σύλλογος των Κυπρίων φοιτητών της Αθήνας να διοικείτε, να λειτουργεί και να δρα ΜΟΝΟ από φοιτητές. Δυστυχώς όλες οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις, έχουν εδώ και χρόνια ενταχθεί στο τερατούργημα του ΑΚΕΛ που ονομάζετε ΠΟΦΕΝ (Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων). Την ΠΟΦΕΝ λειτουργούν έμμισθα κομματικά στελέχη οι οποίοι δεν είναι καν φοιτητές. Όλες οι παρατάξεις που ανήκουν σ’ αυτήν πράττουν και εργάζονται, τηρώντας κατά γράμμα τις διαταγές της ομοσπονδίας αυτής.
Το κίνημα μας ως το μόνο αγνό και ξεκάθαρο ιδεολογικό κομμάτι της Μητρόπολης του Ελληνισμού, αρνείται να συμμετάσχει σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο. Αρνούνται χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς ενδοιασμούς να δώσουν στο ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. την νόμιμη χορηγία που του αναλογεί.
Κύριοι της ΠΟΦΕΝ κι εσείς φοιτητικά τους τσιράκια θα έπρεπε να ντρέπεστε. Ο φασισμός σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Με ή χωρίς λεφτά, με προσωπικό πόλεμο ή όχι το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. θα είναι πάντα εδώ. Μας αρέσουν τα δύσκολα γιατί μέσα απ’ αυτά μάθαμε να ζούμε. Είστε πολύ μικροί και αδύναμοι για να τα βάλετε μαζί μας.
Με όλη τη δύναμη της φωνής μας κάνουμε κάλεσμα στους απανταχού Ελεύθερα σκεπτόμενους φοιτητές, να πυκνώσουν τις τάξεις του κινήματος μας και να εναντιωθούν στα ύπουλα σχέδια σας.
Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,
Ενημερώνουμε ότι θα λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο για να αντιταχθούμε στην απόφαση αυτή. Θα εργαστούμε μέχρι τέλους και να είστε σίγουροι πως στην τελική θα μάθουμε ποιοι παίρνουν και ποιοι τα παίρνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου