Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου Α.Φ. Έπαλξης Παν. Κύπρου 11/3/11 - Γενική Ενημέρωση

1) Το νέο τεύχος της περιοδικής μας έκδοσης «Οδός Ελευθερίας» για το μήνα Μάρτιο είναι πλέον γεγονός. Μπορείτε να το κατεβάσετε απόhttp://epalxi.net/odoseleutherias/2011_March.pdf.

2) Ο Οργανισμός Νεολαίας, λοιπόν, απεφάσισε εντελώς ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, χωρίς να σεβαστεί τη δική μας άποψη και το δημοκρατικό μας δικαίωμα να διαφωνίσουμε με την ομοσπονδία, ότι η ετήσια χορηγία δεν θα επιδίδεται πλέον στον ΕΦΑΕΦΠ διότι απέχει από τις συνεδρίες της ΠΟΦΕΝ!
http://epalxi.net/?p=1620

3) Ακόμα ένα πανό το οποίο ανάρτησε η Α.Φ.ΕΠΑΛξη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εξαφανίστηκε. Είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον… Αφού οι κομματικοί μηχανισμοί δεν έχουν το θάρρος να μας κτυπήσουν ανοικτά επιλέγουν το σκοτάδι για να κινηθούνhttp://epalxi.net/?p=1627

Συμφοιτητές,

Στις 17 Μαρτίου δίνουμε την δική μας μάχη. Τον δικό μας αγώνα ενάντια στο σύστημα και στον κομματικό παρεμβατισμό. Ενάντια στην ημικατεχόμενη πατρίδα μας και σ' όσους μας θέλουν να ξεχνάμε. Τον δικό μας αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Για δημοκρατία που δυστυχώς νοσεί. Για το δικαίωμα της ιστορικής μνήμης και συνέχειας.

Αγωνίσου μαζί μας. Για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και επιστροφή μας στις πατρογονικές μας εστίες. Το δικαίωμα της ελευθερίας και της Εθνική υπερηφάνειας και ολοκλήρωσης.

Μην επιτρέψεις άλλο στο καρκίνωμα του κομματικού παρεμβατισμού να μολύνει το σώμα της φοιτητικής κοινότητας.

http://www.facebook.com/event.php?eid=116334715110072


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου