Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αναρχο – καπιταλιστικό ΑΚΕΛ



"Αναρχισμός!! Ετυμολογικά προέρχεται από την ελληνική λέξη αρχή = εξουσία και το στερητικό «α». Στην κυριολεξία σημαίνει " χωρίς εξουσία " και το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αναρχικών κινημάτων είναι το αίτημα τους για κατάργηση του κράτους ."

Σαν Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ., λαμβάνοντας υπόψη την επεξήγηση της λέξης αναρχία, θα μπορούσαμε εύκολα να χαρακτηρίσουμε τις δηλώσεις του «Προέδρου» της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χριστόφια, στις 9 Μαρτίου 2011, τουλάχιστον γελοίες. Ο Π.Τ.Δ. σχολιάζοντας αναφορά του προέδρου της ΠΣΕΜ για εσωτερικούς κανονισμούς που επιβάλλονται από διευθύνσεις σχολείων, απεύθυνε κάλεσμα προς τους μαθητές που τους προτρέπει σε αναρχία και ανυπακοή προς τους δασκάλους, τους διευθυντές, τον Υπουργό Παιδείας, ακόμα και προς τον ίδιο.

Καθώς φαίνεται, ο εκλεγμένος «Πρόεδρος» και φερόμενος ως κοινοτάρχης της Κ.Δ., έχει δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό όρο που μόνο αυτός και το κόμμα του προωθεί. Θα μπορούσε να ονομαστεί σε "Αναρχοκαπιταλισμός", αφού ναι μεν ο Πρόεδρος και τα τσιράκια του ΑΚΕΛ που τον περιβάλλουν εκφράζουν ακραίες αριστεριστικές τάσεις, πλην όμως του ότι τις εκφράζουν αραγμένοι "σε δερμάτινες καρέκλες" και ιδιωτικά τζετ.

Σαν φοιτητές αλλά και σαν άτομα που πριν λίγα χρόνια τελειώσαμε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στα σχολεία "φυλακές" όπως εσείς αφήνετε να νοηθεί και επειδή δίνουμε τις μάχες μας και έχουμε λόγο στα ζητήματα που μας αφορούν όπως εσείς αναφέρατε, δηλώνουμε απερίφραστα πως σας έχουμε σιχαθεί. Πληροφοριακά, αλλά και ιστορικά, κύριε ανιστόρητε «Πρόεδρε», σαν ενημερώνουμε ότι η μαθητιώσα νεολαία του απανταχού Ελληνισμού βρισκόταν πάντα στις Επάλξεις του Εθνικού Αγώνος, πάντα μπροστά στο Ιερό Χρέος της.

Την αγνή μαθητική ψυχή, πρέπει να την γεμίζετε με Πατριωτικό αίσθημα και Αγωνιστικότητα, γιατί αποτελεί το πραγματικό μέλλον αυτού του τόπου και όχι να την μαντρίζετε με παροτρύνσεις αναρχικού τύπου.

Δεν πρόκειται να επεκταθούμε περισσότερο. Απλά σαν Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. σας απευθύνουμε το ερώτημα. Νομίζετε πως ο ήρωας μαθητής Ευαγόρας Παλληκαρίδης προωθούσε μαθητικό συνδικαλισμό όταν έπαιρνε απουσία για να οδηγηθεί στην αγχόνη;


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου