Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου Α.Φ.Έπαλξης: Τρίτη δύναμη η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

Η Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη έδωσε τρανταχτή απάντηση σε όσους νόμισαν ότι η ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων θα σταματούσε επειδή μας άφησε ο Οργανισμός Νεολαίας χωρίς χρήματα. Όχι μόνο αύξησε τα ποσοστά της κατά 2,5% αλλά αναδείχτηκε και τρίτη δύναμη! Αποδείξαμε ότι οι φοιτητές δεν ψηφίζουν την παράταξη με τις πιο πολλές αφίσες και τα μεγαλύτερα πανό. Οι φοιτητές εκτίμησαν ότι η παράταξή μας, είναι η μόνη η οποία δεν μιλά με αερολογίες για το Κυπριακό, αλλά έχει συγκεκριμένες προτάσεις και δεν αλλάζει τις ιδέες της αναλόγως της εποχής για να ελκύσει ψήφους! Η κλοπή των 3 πανό μας, των 6 πλακάτ και του τραπεζιού της παράταξής μας δεν κατάφερε να σταματήσει την πορεία μας…

Για ‘μας, οι εκλογές δεν είναι παρά άλλη μια μέρα αγώνα, όπως και οι υπόλοιπες 364! Η Α.Φ.ΈΠΑΛξη θα συνεχίσει τον αγώνα με περισσότερη δυναμική και δεν θα εφησυχαστούμε με την αύξηση των ποσοστών και την άνοδο στην κατάταξη. Η άνοδος είναι απλά κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια και μας δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις έναντι των φοιτητών.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητεύσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Φυσικά ο μεγαλύτερος κερδισμένος των εκλογών ήταν η αποχή. Είναι καιρός οι παρατάξεις που κατήντησαν το πανεπιστήμιο διπολικό να πάρουν το μήνυμα ότι οι φοιτητές τους βαρέθηκαν και μπούχτισαν την «πολιτική» τους. Την «πολιτική» του υπόγειου πολέμου μέσω των τηλεφώνων, της πελατειακής σχέσης των διαμερισμάτων και των σημειώσεων και της ψεύτικης «καλημέρας»! Οι φοιτητές δεν ασχολούνται με τις εκλογές του συνδικαλιστικού τους οργάνου, της ΦΕΠΑΝ, εξαιτίας των παρατάξεων του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, οι οποίες μετέτρεψαν τον θεσμό της ΦΕΠΑΝ σε φιάσκο και τη βλέπουν ως ευκαιρία για ν’ αντιτάξουν τα κομματικά τους συμφέροντα και ν’ αλληλοκατηγορηθούν προκειμένου να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους. Η ΦΕΠΑΝ από όργανο διεκδικητικό των φοιτητών έγινε έρμαιο του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ και οι φοιτητές το συνειδητοποίησαν γι’ αυτό έπαψαν ν’ ασχολούνται…. Πάρτε τα μηνύματα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου