Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Μαζική εξόρμηση στην Ελλάδα της καρδιάς – Αυτό το καλοκαίρι ξαναψηφίζουμε Ελλάδα.


Αναδημοσίευση από http://www.protigrammi.com/?p=2536

O οικονομικός διασυρμός της Ελλάδος έχει δώσει την αφορμή στους διάφορους καλοθελητές να εξαπολύσουν ένα πολυδιάστατο κύμα εξευτελισμού κατά της αξιοπρέπειας μας σαν έθνος. Οι ανόητες έως εγκληματικές ενέργειες ορισμένων έχουν καταδικάσει ένα περήφανο λαό στην δίνη των εξοντωτικών μέτρων της ΤΡΌΙΚΑΣ που επιδράμει πλέον κατά των συνελλήνων μας ανενόχλητη. Ο Ελληνισμός εκτός συνόρων δεν πρέπει να μείνει απαθής γιατί έφτασε η ώρα που πρέπει να λειτουργήσει σαν δεύτερος πνεύμονας της πατρίδος.

Οι Κύπριοι έκαναν την αρχή και ψήφισαν Ελλάδα για το καλοκαίρι που μας πέρασε ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο στην στοχευμένη μαζικότητα αναχωρήσεων προς την Μητρόπολη από το νησί. Οφείλουν όλοι οι Έλληνες ανά το παγκόσμιο να πράξουν αναλόγως και παράλληλα σε πιο πολυμέτωπη μορφή να εντείνουν τις ενέργειες συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους Ελλαδίτες, δίνοντας τους έτσι ανάσες ζωής. Παράλληλα με την χειροτέρευση των μέτρων που πλήττουν τους αδελφούς μας αυξητική πρέπει να είναι και η ένταση της αλληλεγγύης μας προς τον Ελληνισμό που σφυροκοπείται.

Ο κατακλυσμός της Ελλάδος από τους πανέλληνες πρέπει να θεωρείται καθήκον όλων και δεν πρέπει να μείνουμε μέχρι εκεί. Αυτή την χρονιά οι τεχνητές αναπνοές πρέπει να στοχεύουν απευθείας αυτούς που το έχουν πραγματική ανάγκη, τον απλό λαό μακρυά από τις ρουφήχτρες εξόδου χρημάτων από την χώρα. Φέτος στοχεύουμε 100% με την καρδιά μας στηρίζοντας Ελληνικά προϊόντα και την τοπική μικροεπιχείρηση αναλόγως προορισμού ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η συμπαράσταση μας.

Η οικονομική εξόντωση των εν Ελλάδι αδελφών μας που αποτελούν το τελευταίο υγιή κομμάτι του σύγχρονου μας κράτους πρέπει να ανακοπεί. Η μαζική εξόρμηση στην Ελλάδα της καρδιάς μας και η ποιοτική επιλογή του τρόπου ζωής μας κατά την παραμονή μας εκεί θα είναι μια μικρή αλλά έμπρακτη προσπάθεια αναζωογόνησης των συμπατριωτών μας .Η Ελλάδα που διαβάσαμε και ακούσαμε λείπει σε όλους μας και η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο για να σταθούμε εμπόδιο στην περαιτέρω προσβολή της εθνικής μας αξιοπρέπειας .

Ωραίος Έλληνας
Κύπρος, Λευκωσία
Καλοκαίρι 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου