Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Κάλεσμα ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ για τις φοιτητικές εκλογές της ΕΦΕΚ Αθήνας στις 2/4


 «…Καθοδηγητικός μας φάρος ο αγών της Ενώσεως και πλαίσια εντός των όποιων κινούμεθα η Υπερκομματική πολιτική και το ενδιαφέρον προς όλους υμάς δια την επίλυσην των φοιτητικών προβλημάτων…».

Με αυτή τη διακήρυξη, 55 χρόνια πριν, μια ολιγάριθμη ομάδα φοιτητών σ’ ένα από τα δωμάτια της εστίας Πατησίων αναλαμβάνουν να γίνουν πρωταγωνιστές σε καιρούς δύσκολους, με τη δημιουργία της «ΔΡΑΣΙΣ».

Αυτή είναι η ιστορία μας. Για μισό και πλέον αιώνα, αγώνες για τον φοιτητή και την Πατρίδα. Χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς στις πάγιες θέσεις μας.

Η Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ πιστή στις αρχές που την γαλούχησαν, αγωνίζεται μέχρι και σήμερα για την αυτονόμηση του φοιτητικού συλλόγου. Διεκδικούμε την αποχώρηση κάθε κομματικής παράταξης από τα φοιτητικά σύνολα. Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως όταν το κομματικό συμφέρον επισκιάζει τον αγώνα σου δεν μπορείς να είσαι ωφέλιμος.

Παράλληλα, διεξάγουμε συνεχή και αδιάληπτο αγώνα για την Πατρίδα μας. Στεκόμαστε εμπόδιο στα σχέδια ριψάσπιδων πολιτικών που επιχειρούν να παραδώσουν ελληνική γη στον εχθρό. Δυστυχώς, ο Πενταδάκτυλος εδώ και 49 χρόνια είναι τουρκοπατημένος με την εκάστοτε πολιτική μας ηγεσία να εμμένει στη προδοτική ΔΔΟ που το μόνο που πέτυχε είναι την περαιτέρω αύξηση της τουρκικής αδιαλλαξίας.

Οι γνήσιοι και ρομαντικοί Δρασίτες δε θα πάψουν ποτέ να αγωνίζονται για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας με όραμα την ολική προσχώρηση του νησιού μας στον Ελλαδικό Κορμό. Η Ελληνική μας Κύπρος πέρασε όλα τα δεινά μέσα στους αιώνες με την πραγματική ανάπαυση να ορίζεται να επέλθει με την είσοδο της στην αγκαλιά της Μάνας Ελλάδας.

Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,

Γνώρισες και αγάπησες το Κίνημα μας όπως αυθεντικό παραμένει στα χρόνια. Την Κυριακή με την στήριξη σου στο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ μας δίνεις την δύναμη να συνεχίσουμε. Δίνεις το δυνατότερο χαστούκι σε όσους δεν νοιάστηκαν ποτέ πραγματικά για τον φοιτητή. Την Κυριακή,

ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ - ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου