Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δελτίο τύπου Α.Φ.Κ - ΑΣΠΙΣ - Η επαναπροσέγγιση στους δεκτες σας

Η επαναπροσέγγιση στους δεκτες σας

37 χρόνια μετά και καθώς πλησιάζουμε στην μαύρη επαίτειο της εισβολής του 1974 οι νταβαντζήδες της "επαναπροσέγγισης" και της "Ελληνοτουρκικής φιλίας" επανέρχονται με μια νέα μέθοδο που ακούει στο όνομα, ΑΝΤ1 - τουρκικές σειρές.

Αυτή την φορά ο σταθμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η νέα τουρκική σειρά η οποία θα προβάλεται στον ΑΝΤ1 και που έκανε ήδη την πρεμιέρα έχει σκηνές από την κατεχόμενη μας ιδιαίτερη πατρίδα, την Κύπρο, διαφημίζοντας τα τούρκικα καζίνο στην κατεχόμενη γη μας και όλα αυτά για το χρήμα. Το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" και τα ντοκυμαντέρ με την κατεχόμενη μας γη έχουν μπει στα συρτάρια αφού πλέον κρίνονται "ακραία" και χαμηλά σε τηλεθέαση.

Ο τηλεκατευθηνόμενος και τουρκόφωνος, πλέον, ραδιοσταθμός ΑΝΤ1 από την περασμένη χρονιά με πρόφαση την οικονομική κρίση άρχισε να αγοράζει φθηνές τουρκικές σειρές βομβαρδίζοντας διαρκώς τον Έλληνα τηλεθεατή (κάποιοι θα πουν "ας μην της βλέπει" αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα) με τις σαχλές σαπουνόπερες τους.

Τα πράματα όμως δεν είναι έτσι. Η συγκεκριμένη σειρά δεν είναι καθόλου μια φθηνή παραγωγή αλλά μια ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ των Τούρκων. H σειρά είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης, με γυρίσματα σε πάρα πολλά σημεία της Κωνσταντινούπολης  στην κατεχόμενη Κύπρο, στην Κροατία, και σε μια σειρά από τοποθεσίες της Τουρκίας με χορηγούς Τούρκους εποίκους που έχουν τις παράνομες επιχειρήσεις τους στην κατεχόμενη Κύπρο.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο σταθμός ΣΚΟΠΙΜΑ δεν αφαίρεσε τους τίτλους τέλους, όπως γίνεται συνήθως με τα επεισόδια των ξένων σειρών όπου εκεί μπαίνουν εγχώριοι διαφημιζόμενοι, διαφημίζοντας έτσι τις τούρκικες εταιρείες από τα κατεχόμενα οι οποίες έχουν χτιστεί σε Ελληνική γη ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

Είναι ικανοί να μας εκτουρκέψουν με την προπαγάνδα τους χωρίς να το καταλάβουμε.
Απλά τα πράματα. Τα παίρνουνε χοντρά γι' αυτό τους διαφημίζουν αφού το χρήμα δεν έχει πατρίδα και αυτό το ξέρουν καλά εκεί στον ΑΝΤ1.

Έλληνες ας αφυπνηστούμε πριν να είναι αργά.

Κάθε ευρώ στη τουρκία μια σφαίρα για το παιδί σου. Κάθε αυξημένη τηλεθέαση στα τουρκικα σίριαλ μια έκπτωση του Ελληνισμού.

Εκ Δ.Σ
Α.Φ.Κ - ΑΣΠΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου