Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΦΕΚ σε αδράνεια...


Αγαπητοί συμφοιτητές,
Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας, για να καταγγείλουμε αυτή τη φορά την ανεπάρκεια των διοικητικών οργάνων της ΕΦΕΚ Αθήνας:
Εδώ και ένα μήνα έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μπήκαμε αισίως στην εξεταστική περίοδο, κοντεύει να τελειώσει το ακαδημαϊκό έτος και ... η Ε.Φ.Ε.Κ. πουθενά!
Ο ιστορικός μας Σύλλογος, έρμαιο στα χέρια των κομματικών, ποσοστιαία μεγάλων, παρατάξεων, κατά την φετινή χρονιά όχι μόνο δεν έχει παράξει έργο αλλά έχει κυριολεκτικά κλείσει! Για μια μόνο νύκτα «άνοιξε» και αυτή, για να στηθεί στον τοίχο το ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ, με αφορμή το κάλεσμα του Κινήματός μας στο Εθνικό Μνημόσυνο του Αρχηγού Διγενή...
Οι εκπρόσωποι του ΔΗΣΑΚΕΛ, κατέχοντας τις 6 εκ των 9 εδρών, δεν αρκεί που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους βαραίνουν όσον αφορά το Σύλλογο μας, ανίκανοι να διαχειριστούν τα ποσοστά και τις εκατοντάδες φοιτητών, που (παρασυρόμενοι από το δόλο, το ψέμα και τα κούφια λόγια) τους ψήφισαν, έχουν βάλει κυριολεκτικά λουκέτο!
  • Καμμιά συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε με τους αρμόδιους φορείς για τα χρόνια φοιτητικά μας προβλήματα.
  • Η καθιερωμένη αντικατοχική της 15ης Νοεμβρίου κατήντησε μεσημεριάτικος περίπατος στη Βασιλίσσης Σοφίας...
  • Δεν πραγματοποιήθηκε αντικατοχική εκδήλωση μετά το τέλος της πορείας.
  • Η καθιερωμένη έκδοση του περιοδικού της ΕΦΕΚ καταργήθηκε!
  • Ο προγραμματισμός για έκδοση Οδηγού Σπουδών έμεινε στα λόγια
  • Δεν πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο φεστιβάλ…..
Ούτε τις στοιχειώδεις δραστηριότητες της ΕΦΕΚ, δεν είναι ικανοί οι κομματοκαθοδηγούμενοι εκπρόσωποι των φοιτητών να διεκπεραιώσουν!!
Γνωρίζουν οι φοιτητές πως οι συνεδρίες του Δ.Σ έχουν ανασταλεί εδώ και 2 μήνες;;
Και γιατί (σκοπίμως κατά την άποψή μας) εκκρεμεί ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, την οποία οι κομματικές παρατάξεις θέλουν να συνδέσουν με τις βουλευτικές εκλογές και το μάντρωμα των φοιτητών;;
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κομματικοποιημένης ΕΦΕΚ: αδύναμη, ανίκανη, ελεγχόμενη...
Η ΕΚΦ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ καλεί δημόσια τους εκπροσώπους των υπολοίπων παρατάξεων να αναλάβουν τις διοικητικές ευθύνες που τους αναλογούν και να συγκληθεί έκτακτα συνεδρία του Δ.Σ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα και να προγραμματιστεί η περαιτέρω δράση του Συλλόγου.
Επαναφέρουμε άμεσα την ανάγκη για Αυτονόμηση της ΕΦΕΚ και απεγκλωβισμό των φοιτητών από τα κομματικά όργανα και τις παραφυάδες τους...
Καλό διάβασμα και καλή εξεταστική σε όλους!
ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ
ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου