Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτοπισμένων Ελλήνων


Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας
το Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτοπισμένων Ελλήνων:
Ίμβρου, Τενέδου, Κωνσταντινούπολης, Θράκης, Μικράς Ασίας, Πόντου , Κύπρου,
το οποίο διοργανώνει σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥΚΕΜ),
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 09:30 π.μ.
Αίθουσα «Σόλωνα Τριανταφυλλίδη»,
Κεντρικά Γραφεία Τράπεζας Κύπρου, Αγία Παρασκευή
Οι απανταχού Έλληνες εκτοπισμένοι, θύματα ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ  Τουρκικο Κεμαλικο κατεστημένο, ενώνουν τη φωνή τους στην Κύπρο και απαιτούν δικαίωση

Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές,
Σημειώστε το γεγονός, την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο και προγραμματιστείτε να είστε εκεί. Προγραμματιστείτε ώστε το Σάββατο, 19.2.2011 να το αφιερώσουμε όλοι μαζί, όλη την ημέρα, για την Κύπρο , για τον Ελληνισμό.

Θα έχουμε μαζί μας εκπροσώπους των εκτοπισμένων Ελλήνων, όχι για να θρηνήσουμε χαμένες πατρίδες, αλλά για να θυμηθούμε αυτά που δικαιούμαστε  και να ενώσουμε τη φωνή μας με μια και μοναδική απαίτηση: ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
Θα είναι εδώ εκπρόσωποι των αδελφών  Έλλήνων της Μικράς Ασίας, του Πόντου , της Κωνσταντινούπολης , της Θράκης, της Ίμβρου, της Τενέδου,  θύματα της  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Κεμαλικού Κατεστημένου, κατά παράβαση Διεθνών  Συνθηκών  και Συμβάσεων τις οποίες η Τουρκία υπέγραψε και από τις οποίες δεσμεύεται. Θα ενώσουν τη φωνή τους μαζί με εμάς τους   Ελληνες, Μαρωνίτες, Αρμενίους  πρόσφυγες και εκτοπισμένους , θύματα εθνικού ξεκαθαρίσματος που διέπραξε ο ίδιος εχθρός , η Τουρκία, θύματα μιας νεότερης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,   το 1974.
ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τους αδελφούς Έλληνες θα είναι η αποκατάσταση τους στην πατρώα γη σύμφωνα με τις πρόνοιες των Διεθνών συνθηκών που υπέγραψε η Τουρκία και τη δεσμεύουν.
ΔΙΚΑΙΩΣΗ για μας θα είναι: ΠΡΩΤΟΝ ,  να αποτραπεί βεβιασμένη υπογραφή είτε καταρχήν , είτε τελικής συμφωνίας στο Κυπριακό, στη βάση των κατοχικών δεδομένων που διεξάγονται σήμερα οι συνομιλίες , λύση για την οποία πιέζουν αφόρητα οι ξένοι συνοδοιπόροι των Τούρκων, και ΔΕΥΤΕΡΟΝ να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό στη σωστή του βάση και να τροχοδρομηθεί καθαρός αντικατοχικός αγώνας για την απελευθέρωση της Κύπρου.
Αθρόα συμμετοχή σε τέτοια εκδήλωση θα αποτελεί ουσιαστική προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση και θα δίδει το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΗ  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
Λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινώνονται στη συνέχεια.
Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου