Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Συγχαρητήρια στο Μέτωπο Κ.Φ. Η.Β.


Η ομάδα διαχείρισης του Αντιομοσπονδιακού Λόγου,  θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους συναγωνιστές μας του Μετώπου Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου, για την εντυπωσιακή άνοδο και την εξασφάλιση της Δεύτερης έδρας, στις εκλογές της Ε.Φ.Ε.Κ Ηνωμένου Βασιλείου. Σημαντική είναι η άνοδος, των ποσοστών που καθιστά τους Αυτόνομους του Ηνωμένου Βασιλιού, την Τρίτη δύναμη πλέον στην Αγγλία και δίνει ένα ηχηρό μήνυμα στις κομματικές παρατάξεις που έτυχαν τεράστιας πτώσης. Πιο συγκεκριμένα, η Αυτόνομη Φοιτητική Παράταξη του Μετώπου κατέλαβε  481  ψήφους, με ποσοστό16,6 % και άνοδο από τις περσινές εκλογές 4%.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Μέτωπο Κ.Φ. Η.Β. που συνεχίζει να κρατά τα λάβαρα του Αγώνα ψηλά, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει το αντιομοσπονδιακό κίνημα στις μέρες μας. Ένα ηχηρό μήνυμα πήραν όλοι χτες, ότι οι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ-ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ φοιτητές είναι εδώ και δεν θα επιτρέψουν ξεπούλημα της πατρίδας μας. Καλούς Αγώνες και καλή συνέχεια.

Σειρά τώρα παίρνουν, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λευκωσία. Στηρίζουμε Αυτόνομους, Αντιομοσπονδιακούς. Στηρίζουμε ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. Αθήνας, Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης, Φλόγα Πάτρας, Τόλμη Ιωαννίνων, Ασπίς Ηρακλείου και Α.Φ.Έπαλξη Πανεπιστημίου Κύπρου.
Παντού Αυτόνομοι. Παντού ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ  - Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου