Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

"Κουράγιο Ελλάδα" από την Νίκη Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου



Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ζει ίσως τις σημαντικότερες στιγμές της μετά την μεταπολίτευση του 1974. Oι ώρες που περνά η πατρίδα μας είναι δραματικές και κρίσιμες για το παρόν αλλά και το μέλλον της χώρας. Η προδοτική κυβέρνηση τοποθέτησε το πιστόλι στον κρόταφο στον ελλαδικό λαό, λέγοντας σε «όλα ναι» κάνοντας λόγο για δήθεν σωτηρία! Για ακόμα μια φορά κανείς εκ των μεγάλων καθαρμάτων της Βουλής δεν σκέφτηκε τον λαό, τον περήφανο και αγονάτιστο λαό των Ελλήνων.

  Προτεραιότητα ήταν η σωστή διαχείριση της οικονομικής κρίσης που σκλάβωσε την Ελλάδα. Φάνηκε όμως πως οι βουλευτές είχαν άλλες βλέψεις. Για ακόμα μια φορά γέλασαν με τον λαό, και οι πρόγονοι του Εφιάλτη δεν θα μπορούσαν να μην ξυπνήσουν για να πουλήσουν ξανά την πατρίδα τους. Το άσμα του αξέχαστου Ξυλλούρη όμως επίκαιρο όσο ποτέ μας θυμίζει πως «Για τους πουλημένους, βόλι δε χαλάμε, Με πέτρες και κοτρόνια τους πετροβολάμε»  Όλοι όσοι φταίνε για  την κατάρρευση, αργά ή γρήγορα θα καταδικαστούν είτε από το λαό είτε από την Ιστορία. Η καταδίκη τους δεν αργεί και πολύ σύντομα για αυτούς θα έρθει η ώρα της κρίσεως.

 Τώρα αρχίζει μια νέα εποχή για την Ελλάδα. Η νέα πορεία που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα πρέπει να δίνει όραμα και προοπτικές στον λαό και κυρίως στη γενιά των νέων που δεν φταίει για ότι συμβαίνει. Απροσδόκητα, τα σπασμένα των προδοτών πολιτικών που υποτίθεται πως κυβερνούν καλούνται να πληρώσουν οι μοναδικοί που δεν φταίνε. Οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι τάξεις του ευάλωτου πληθυσμού. Ήδη πολλοί από αυτούς είναι αντιμέτωποι με τραγικά προβλήματα επιβίωσης με αντίκτυπο πολλές φορές την κατάσταση της υγείας τους.

 Η πραγματικότητα πρωτοφάνερη. Ασυνήθιστη. Τρομερή. Ο ελλαδικός λαός πρέπει πάση θυσία να μην λυγίσει, να σταθεί στα πόδια του και να παλέψει! Είναι στη δυσάρεστη θέση να υποστεί τις συνέπειες του ενδοτισμού των πουλημένων πολιτικών και να δείξει εθνική ευθύνη για την χώρα που τον γέννησε. Μονόδρομος πλέον είναι η επανίδρυση του ελληνικού κράτους. Πολίτες και πολιτικοί είναι υποχρεωμένοι να συντάξουν ένα νέο πολιτικό συμβόλαιο που να εξυπηρετεί τα ύψιστα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνισμού ευρύτερα! Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία και για αυτό οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας πρέπει να υποδείξουν θάρρος, υπομονή, τόλμη, αρετή, εθνική συνείδηση και να σταθούν δυναμικά για να σωθεί η πατρίδα μας.

 Ο πληγωμένος κορμός του ελληνισμού χρειάζεται να ξέρει πως στο πλευρό της χειμαζόμενης Ελλάδας θα σταθεί ο κυπριακός και ο  απανταχού Ελληνισμός, με ύψιστο εθνικό χρέος. Οι Έλληνες της Κύπρου θα στηρίξουν με κάθε τρόπο την γιγαντιαία προσπάθεια για ανασύσταση και αναγέννηση της χώρας. Οργανωμένα σύνολα, εκκλησία, ο κάθε πολίτης ξεχωριστά αλλά και η κυβέρνηση της Κύπρου πρέπει και μπορούν να προσφέρουν, συμβάλλοντας στην κοινωνικοοικονομική ανόρθωση της πατρίδας μας.

 Ως Κύπριοι  Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να καθηλωθεί η Ελλάδα μας σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν θα αφήσουμε κανέναν ελληνόφωνο και κανέναν ευρωπαίο να τοποθετήσει την πατρίδα μας στον αναπνευστήρα με σκοπό την αλλοίωση των όσων αυτή εκπροσωπεί. Το συμφέρον του Έλληνα της Κύπρου αλλά και της Κύπρου γενικά είναι και το συμφέρον της Ελλάδας. Μια ισχυρή Ελλάδα σημαίνει και μια ισχυρή Κύπρος! Η μοίρα μας ήταν και είναι κοινή. Θα συμπαραταχτούμε επομένως με τον ελληνικό λαό συνειδητοποιημένα.

 Η ώρα της ευθύνης για τους απανταχού Έλληνες έφτασε. Το μέλλον μας θα κριθεί από αυτά που θα κάνουμε, και από αυτά που δεν θα κάνουμε. Ως αδελφοί λαοί που μας ενώνουν άρρηκτοι δεσμοί θα αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις και δεν θα αφήσουμε ποτέ ξανά να πληγώσουν την σημαντικότερη αξία της ζωής μας. Την Ελλάδα. Με μια γροθιά και με το μέτωπο πάντα ψηλά, θα χαράξουμε μια νέα μακρόπνοη εθνική στρατηγική.

 Σαν Α.Φ.Κ ΝΙΚΗ ΤΕΠΑΚ καλούμε ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτου πολιτικού προσανατολισμού, να βοηθήσει όσο μπορεί τις αρχές και πρωτοβουλίες που ανέλαβαν να βοηθήσουν τους 'Ελληνες, στέλλοντας τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα ή οτιδήποτε άλλο. Επιτέλους ας βοηθήσουμε έμπρακτα χωρίς προσωπικά συμφέροντα τους δοκιμασμένους αδελφούς μας. Ας αφήσουμε πίσω τους εγωισμούς και τα οικονομικά κριτήρια, τα μίση και τα πάθη, και να στηρίξουμε τους αδελφούς ελλαδίτες στις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν. Ας ξυπνήσει για ακόμα μια φορά η εθνική μας συνείδηση και η φιλεσπλαχνία που χαρακτηρίζει τους Κύπριους και ας βάλουμε και 'μεις το λιθαράκι για να κτιστεί ξανά η Ελλάδα που αγαπήσαμε.

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Α.Φ.Κ. ΝΙΚΗ ΤΕΠΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου