Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Φοιτητικές Εκλογές Η.Β. 2012 - Συγχαρητήρια στο Μέτωπο Κ.Φ.



Η ομάδα διαχείρισης του Αντιομοσπονδιακού Λόγου,  θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους συναγωνιστές μας του Μετώπου Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου, για την διατήρηση των υψηλών ποσοστών και των  δύο εδρών, στις εκλογές της Ε.Φ.Ε.Κ Ηνωμένου Βασιλείου χθες 25 Φεβρουαρίου 2012.

Μπορεί τα ποσοστά να έτυχαν μικρής μείωσης και το Μέτωπο να έπεσε στην 4η θέση, παρ' όλα αυτά οι Κύπριοι φοιτητές της Αγγλίας δεν έκαναν την χάρη στους κομματικούς υπάλληλους και έδωσαν την δεύτερη έδρα ξανά στην μόνη αντιομοσπονδιακή φωνή. Όση λάσπη και αν προσπάθησαν να ρίξουν φέτος στο Μέτωπο, δεν τα κατάφεραν να το φιμώσουν. Θα συνεχίσει να είναι ο πονοκέφαλος τους και στις φετινές συνεδρίες της Ε.Φ.Ε.Κ. Η.Β. Πιο συγκεκριμένα, η Αυτόνομη Φοιτητική Παράταξη του Μετώπου πήρε 439  ψήφους, με ποσοστό 14,7% (-1,9%) και εξασφάλισε 2 έδρες.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Μέτωπο Κ.Φ. Η.Β. που συνεχίζει να αντιστέκεται στις κομματικές ορέξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά τον συνεχή πόλεμο που δέχεται στις μέρες μας ολόκληρο το αντιομοσπονδιακό κίνημα. Ένα ηχηρό μήνυμα πήραν όλοι χτες, ότι οι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ-ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ φοιτητές είναι εδώ και δεν θα επιτρέψουν ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Καλούς Αγώνες και καλή συνέχεια.

Σειρά τώρα παίρνουν, Πανεπιστήμιο Κύπρου (15 Μαρτίου), Ιωάννινα (17 Μαρτίου), Θεσσαλονίκη (24 Μαρτίου) και Ηράκλειο (13 Μαΐου), ενώ θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες πότε θα γίνουν οι Εκλογές σε Αθήνα, Πάτρα και ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Στηρίζουμε Αυτόνομους, Αντιομοσπονδιακούς. Στηρίζουμε ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. Αθήνας, Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης, Φλόγα Πάτρας, Τόλμη Ιωαννίνων, Ασπίς Ηρακλείου, Α.Φ.Έπαλξη Πανεπιστημίου Κύπρου και Νίκη ΤΕ.ΠΑ.Κ.
Παντού Αυτόνομοι. Παντού ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ  - Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου