Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Έρανος Αλληλεγγύης και στήριξη των Ελλήνων αδερφών μας στα Ιωάννινα από την Α.Φ.Κ. Τόλμη



Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνισμός, η Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση «Τόλμη» θεωρεί καθήκον της να στηρίξει τους Ελλαδίτες αδελφούς μας καθώς αυτοί διέρχονται το Γολγοθά του δεύτερου Μνημονίου που έχει καθυποτάξει το ελληνικό κράτος. 

Δεν ξεχνούμε πως η Ελλάδα διαχρονικά στήριξε την Κύπρο, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε τη γενοκτόνο τουρκική εισβολή του 1974, με τους εν Ελλάδι αδελφούς μας να συγκλονίζουν με τη βοήθειά τους, τον πληγωμένο Κυπριακό Ελληνισμό. Παράλληλα, η ιδιαίτερη ιστορία που συνδέει την Κύπρο με την πόλη των Ιωαννίνων δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους αφού εδώ έπεσε μαχόμενος για την απελευθέρωση της πόλης ο δήμαρχος Λεμεσού, Χριστόδουλος Σώζος, του οποίου το παράδειγμα αποτελεί έμπνευση για τους Κύπριους που συμπαραστέκονται στο πλευρό των Ελλαδιτών.

Όπως είχαμε εξαγγείλει προ ολίγων ημερών, διοργανώνουμε έρανο τροφίμων και ρουχισμού για τους δυσπραγούντες Συνέλληνές μας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου με τη συγκέντρωση υλικού στο οίκημά μας στην οδό Νότη Μπότσαρη 8(έναντι ξενοδοχείου Παλλάδιον). Το οίκημα θα είναι ανοικτό από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα για όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Εκ του ΔΣ,
Α.Φ.Κ. Τόλμη

Πληροφορίες:
Χρυσόστομος (6999987842)
Ευδοκια (6994175523)
Γαβρίηλης (6999740241)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου