Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μήπως είμαι τρελός, μήπως τα χω χαμένα....



Καθόμουν χθες και άκουγα ραδιόφωνο, τυχαία άκουσα αυτά τα λόγια  του τραγούδιου και από το μυαλό μου πέρασαν διάφορες εικόνες. Ποιο χαρακτηριστική ήταν αυτή του ΠτΔ κ. Δημήτρη Χριστόφια. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Αφορμή φαίνεται να είναι οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια που αναφέρεται στην λύση του Κυπριακού και ότι μια λύση Δ.Δ.Ο θα είναι οδυνηρή λύση για την πολύπαθη Κύπρο μας και πως σε περίπτωση που δεν την αποδεχτούμε θα οδηγηθούμε στη διχοτόμηση. Και εγώ ένας υγιείς σκεπτόμενος Έλλην Κύπριος διερωτώμαι.. Μήπως είναι τρελός; Μήπως τα ’χει χαμένα; Φαίνεται πως ναι...

Τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι εθνοπροδότες έρχονται και μας λένε πως μόνο μια λύση ομοσπονδίας θα είναι εφικτή και βιώσιμη για το κυπριακό και πως αυτή την γραμμή πρέπει να ακολουθούμε. Πιο τραγικό όμως ήταν όταν έθεσε για άλλη μια φορά το δίλλημα ΔΔΟ ή διχοτόμηση. Απλά τραγικό! Η αναξιότητα όλων των πολιτικών του νησιού για ακόμη μία φορά φαίνεται στο έπακρο της. Δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να το αντιληφθούν πως με την ομοσπονδία θα οδηγηθούμε σε διχοτόμηση; Θα βγάλουμε τα μάτια μας από μόνοι μας. Κανένας πολιτικός δεν εναντιώθηκε σε αυτή την δήλωση του προέδρου. Όλοι κάθισαν κλεισμένοι στα καβούκια τους για ακόμη μία φορά.

Κάποιοι εναντιώθηκαν σε αυτούς εδώ και καιρό. Ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους. Αντί για ομοσπονδία φώναξαν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Γρήγορα όμως όλοι κομματάρχες μαζί με τα αρνάκια τους έτρεξαν να τους κολλήσουν την ταμπέλα του φασίστα, του εθνικιστή, του προδότη πραξικοπηματία και πολλά άλλα. Έτσι θεωρούν αυτούς που δεν είναι συνήγοροι στα σχέδια ξεπουλήματος του νησιού και ζητούν το αυτονόητο για ένα σκλάβο λαό, την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, αντί την  ομοσπονδία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ‘’μεγάλος’’ αυτός πολιτικός μας συνηθίζει σε τέτοιους είδους ‘’εκπλήξεις’’ αφού και στο παρελθόν μας έχει δείξει τις ικανότητες του. Τι να πρωτοθυμηθώ; Η δήλωση του για το Μαρί; «Δεν γνώριζα ούτε που βρίσκεται» δήλωσε λίγο μετά την έκρηξη. Για την οικονομία; Που στον προεκλογικό του αγώνα «έταζε πολλά» αλλά έδωσε λίγα και κατάφερε και έφερε την οικονομία του νησιού στο χείλος του γκρεμού;

Πολλά είναι τα παραδείγματα που μας κάνουν να διερωτόμαστε για το πρόσωπο του, το οποίο  κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερα άτομα η πλέυρά που αντιτίθεται σε αυτόν. Σιγά σιγά οι φωνές πρέπει να αυξάνονται για το δικό μας καλό, δεν πρέπει να μένουμε απαθής και να κοιτάξουμε το καλό της πατρίδας μας και όχι τα προσωπικά συμφέροντα όπως άλλοι πράττουν.

Σε μια εποχή που κάποιοι τολμούν και βάζουν το κόμμα πάνω από την πατρίδα θα πρέπει εμείς,οι αγνοί και οι ωραίοι Έλληνες να δείξουμε σε αυτούς ποιοι πραγματικά είμαστε δυναμώοντας την αντιοπμοσπονιακή φωνή σε όλες τις περιοχές. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι αυτόνομες – αντιομοσπονδιακές παρατάξεις του Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π. αυξάνουν συνεχώς τα ποσοστά τους και οι νέοι εναντιώνονται στο σάπιο κατεστημένο που επικρατεί.

 ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ ΤΟΛΜΟΥΜΕ!!!

Ενωτικός Μαχητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου