Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τον ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟ σας τον μαυρίζουμε



Αγαπητοί συμφοιτητές,

Αργά χθες βράδυ γίναμε ξανά μάρτυρες μιας κομματικής κοκορομαχίας που έλαβε χώρα στην γενική συνέλευση της ΦΕΤΕΠΑΚ. Μέλη της πρωτοπορίας και της προοδευτικής πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια αφού η κοροϊδία με το ψήφισμα που αφορούσε την μέρα διεξαγωγής των εκλογών έφτασε στο αποκορύφωμα. Άσεμνες χειρονομίες και βρισιές μεταξύ ατόμων που υποτίθεται πως δουλεύουν για τον φοιτητή είχαν την τιμητική τους. Τα συνθήματα δεν έλειψαν στο τέλος του ψηφίσματος και αναρωτιόμαστε γιατί χάρηκαν τόσο πολύ τα μέλη της Προοδευτικής; Επειδή πέρασε η δική τους θέση ή επειδή ΔΕΝ πέρασε αυτή της Πρωτοπορίας..;; Ας το κρίνει ο λαός…

 Δυστυχώς η Αυτόνομη Κίνηση μας δεν μπόρεσε να ανέβει στο βήμα να εκφράσει τις απόψεις της γιατί σε κλάσματα δευτερολέπτου η Πρωτοπορία, η παράταξη που υποτίθεται σέβεται την διαφορετική άποψη και ιδεολογία, έβγαλε φιρμάνι στερώντας μας το δικαίωμα να πούμε τις θέσεις μας τόσο σε φοιτητικά θέματα όσο και στο κυπριακό ζήτημα. Φανερά εκνευρισμένος στέλεχος της παράταξης του συναγερμού μας ενημέρωσε χαρακτηριστικά  πως 1+1=2 αλλά προφανώς τα μαθηματικά του είναι τόσο λίγα αφού το  82=18  που ο ίδιος και οι ακόλουθοί του προωθούν δεν του προκαλεί σύγχυση!

 Αλήθεια αγαπητοί πρωτοπόροι, που ακριβώς πρωτοπορείτε; Είτε είχαμε το δικαίωμα να μιλήσουμε σαν παράταξη είτε όχι γιατί δυσκολέψατε τη ζωή σας φιμώνοντας μας;; Τι φοβηθήκατε από μια νεοσύστατη παράταξη που διοικείται ΜΟΝΟΝ από ΦΟΙΤΗΤΕΣ και μοναδικό της συμφέρον είναι κοινό με το αυτό του φοιτητή και όχι κομματικού χώρου;;; Τι σας προκάλεσε τόση ανησυχία έτσι ώστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να ακούσετε την ομιλία μας με τον πρόεδρο της φοιτητικής ένωσης,,;; Μας επιβεβαιώσατε κύριοι της Πρωτοπορίας και σας ευχαριστούμε! Στην χθεσινή γενική συνέλευση αποδείξατε πως για να φτάσετε εκεί που θέλετε είστε έτοιμοι να πατήσετε επί πτωμάτων! Οι ειρωνείες και οι χλευασμοί δεν τιμούν κανέναν, αντίθετα σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα! Επίσης στην προκλητική στάση σας λέγοντας το  εξής ανέκδοτο «2 ψόριες είναι» είμαστε αναγκασμένοι να σας απαντήσουμε πως ως περήφανοι Έλληνες της Κύπρου γνωρίζουμε πως οι δίκαιοι αγώνες διεξάγονταν πάντοτε από λίγους και εκλεκτούς! Το ότι για εσάς σημασία έχει η ποσότητα και όχι η ποιότητα το γνωρίζαμε. Επιπλέον επιλέγουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ να είμαστε οι «ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ λύκοι που διαβαίνουν ΜΟΝΟΙ, παρά ΑΒΟΥΛΑ προβατάκια που βόσκουν συνοδευόμενοι με βοσκούς και τσοπανόσκυλα!»

 Σαν Α.Φ.Κ ΝΙΚΗ κρίναμε σωστό να αποχωρήσουμε από την συνέλευση αφού μόνο φοιτητική συνεδρία δεν θύμιζε η αίθουσα. Η εμφάνιση κασκόλ από ποδοσφαιρικά σωματεία έριξαν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της γενικής και αφού στο τέλος οι φοιτητές που παραμείναν  παρόντες ήταν μόνο τα στελέχη των παρατάξεων αποφασίσαμε να μην τοποθετηθούμε αφού στην ουσία θα ήταν και ανώφελο να κάνουμε λόγο για αυτονόμηση του συλλόγου σε άτομα που είναι ταγμένα στην γραμμή των κομμάτων.

 Η στάση των 2 ομοσπονδιακών παρατάξεων που ουσιαστικά ήταν και η αιτία της αποχώρησης των περισσοτέρων φοιτητών από την γενική συνέλευση μας απόδειξε πως όντως οι δίδυμες παρατάξεις δεν θα αλλάξουν ποτέ, δουλεύοντας μόνο για το κόμμα τους και τα συμφέροντα
των ηγετών τους. Δεν σεβαστήκατε τον φοιτητή και τον πολύτιμο χρόνο του, που εν καιρώ ενδιάμεσων εξετάσεων και παράδοσης εργασιών ήρθε στην συνέλευση για να παρακολουθήσει την συνεδρία που οι αποφάσεις της θα τον αφορούσαν άμεσα! Δεν σεβαστήκατε ούτε τον χώρο του πανεπιστημίου αφού η συμπεριφορά σας μας θύμισε φανατισμένους οπαδούς σε γήπεδο!
Τι να πούμε όμως για ανθρώπους υποκριτές που γκρινιάζουν για ασήμαντα πράγματα και ανέχονται άλλα πολύ σοβαρότερα...

Η Α.Φ.Κ ΝΙΚΗ είναι έτοιμη να παλέψει για να σπάσει το σάπιο κατεστημένο που διατηρείτε τόσα χρόνια. Θα κάνει λόγο για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΤΟΝ ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ!



ΑΥΤΟΝΟΜΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση Νίκη ΤΕ.ΠΑ.Κ.

https://www.facebook.com/notes/νίκη-τεχνολογικού-πανεπιστημίου-κύπρου/δελτίο-τύπου-132012/178679145580766

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου