Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Γενική Συνέλευση Ε.Φ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης: Στηρίζουμε ΠΕΟΦ


Η ΠΕΟΦ σας καλεί στη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012. Η Γενική Συνέλευση είναι η διαδικασία κατά την οποία η κάθε παράταξη παρουσιάζει τις θέσεις της και τοποθετείται τόσο στα Εθνικά όσο και στα φοιτητικά ζητήματα. Δίνεται η ευκαιρία στον κάθε φοιτητή να εκφράσει τις απόψεις του, να ακούσει, να κρίνει, να συγκρίνει και να καταψηφίσει ή να υπερψηφίσει τα ψηφίσματα που θα υποβληθούν από την κάθε παράταξη, τα οποία δεσμεύουν το Σύλλογο και το Δ.Σ. της ΕΦΕΚΘ μέχρι και την επόμενη διεξαγωγή της.
Ως ΠΕΟΦ δίνουμε ηχηρό μήνυμα πως θα σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεγελάσουν και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του φοιτητή, σε όλους αυτούς που διαπραγματεύονται και ξεπουλούν την πατρίδα μας σαν να είναι οικόπεδο. Κάθε χρόνο βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Με μία Πρωτοπορία να βάζει τη μάσκα του πατριώτη, μία Προοδευτική που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και που με την πρώτη αφορμή αποχωρεί από τη Γ.Σ. γιατί δε μπορεί να αντεπεξέλθει στη διαδικασία. Ένα Αγώνα που δεν καλεί τον κόσμο του από φόβο μην τον χάσει. Ένα Αγώνα και μία Αναγέννηση που δεν έχουν ιδεολογίες ούτε θέσεις και κάθε φορά γίνονται ένα για να προσπαθήσουν να χτυπήσουν την ΠΕΟΦ.
Ελάτε να βροντοφωνάξουμε πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Για εμάς ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Ελάτε να τους υπενθυμίσουμε πως κάποια αμούστακα παιδιά της ίδιας ηλικίας με εμάς δε δείλιασαν μπροστά στον εχθρό, δε στάθηκαν προδότες, αλλά θυσίασαν τη ζωή τους για ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΘΟΥΣΑΝ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.
Η ΠΕΟΦ και ο καθένας από εμάς αγωνιζόμαστε καθημερινά για να δούμε μια μέρα την Ελληνική Σημαία στον πολυαγαπημένο μας Πενταδάκτυλο, για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα σίγουρο μέλλον χωρίς ανασφάλειες. Κάτι που δεν νιώθουμε εμείς, γιατί τ' άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας.
'' Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι μία λέξη τόσο μαγική μα συνάμα θαμμένη. Και λέω θαμμένη γιατί τη θάψαμε πίσω από καθημερινές έγνοιες μας, πίσω από τη ρουτίνα της επιβίωσης μας. Δεν σκεφτήκαμε όμως πως η επιβίωση μας, εξαρτάται από αυτή την λέξη. Γιατί αν χαθεί η ελευθερία του λαού μας, χάνεται αυτόματα και η εθνική μας ταυτότητα μαζί με αυτό, όλοι εμείς.''

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΚΘ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/03/12 ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ 11:00 - 14:00
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΣΟ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ - Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ!  


http://www.facebook.com/events/228068440625491/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου