Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η άνοδος και η εδραίωση της Τόλμης


Ιωάννινα, 20 Μαρτίου 2012


Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, οι εκλογές του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ιωαννίνων για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Μια εκλογική αναμέτρηση που έφερε την άνοδο της Τόλμης με 45 ψήφους και ποσοστό 12%, σημειώνοντας μια άνοδο της τάξης του 4% από το περσινό 8% που είχαμε συγκεντρώσει. 




Μια άνοδος που χαροποίησε έντονα τα στελέχη της Α.Φ.Κ. Τόλμης, αφού από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας, διανύουμε μια πορεία δια πυρός και σιδήρου. Μια πορεία κατά την οποία αντιμετωπίσαμε την τρομοκρατία, τις προκλήσεις, τη λασπολογία και το δύσκολο έργο διαχείρισης ενός αυτόνομου πολιτικού κινήματος, χωρίς την κομματική στήριξη που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες παρατάξεις του ΣΚΦΣΙ χωρίς όμως να ολιγοψυχήσουμε. Αντίθετα, κάθε εμπόδιο μας ενέπνεε περισσότερο πείσμα για να συνεχίσουμε το ταξίδι που ξεκίνησε μια μικρή ομάδα φοιτητών το Σεπτέμβριο του 2010. 




Παρόλα αυτά, οι φοιτητές αναγνώρισαν την προσπάθεια που κατέβαλαν οι συμφοιτητές τους της Τόλμης και στήριξαν τις ιδέες μας, δίνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα πως το φοιτητικό κίνημα χρειάζεται την αυτονομία του και την αγνή φωνή της νεολαίας που διεκδικεί την απελευθέρωση της πατρίδας τους. Απέδειξαν πως δεν ανέχονται τον τραμπουκισμό της λογικής τους αλλά και τον εξευτελισμό της εθνικής αξιοπρέπειάς τους από τον κομματισμό, ασκώντας με το δημοκρατικότερο τρόπο τη διαφωνία τους ως προς την ατελέσφορη πολιτική του ενδοτισμού που ακολουθούν οι κομματικοί ηγέτες του τόπου μας. 




Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν το παρών τους στις εκλογές, στηρίζοντας τις ιδέες μας και τον δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε για τη λύτρωση της κατεχόμενής μας πατρίδας. Για εμάς, το πέρας της εκλογικής περιόδου δε σημαίνει το τέλος της δράσης μας. Όσο ο Αττίλας καραδοκεί, εμείς θα συνεχίσουμε το έργο της αφύπνισης και ενημέρωσης του κοινού, τις πορείες στα οδοφράγματα και το διαρκή αγώνα για αποτροπή της τουρκογενούς διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Θα επαναπαυθούμε μόνο όταν η ελληνική κυματίζει περήφανα στο κάστρο της Κερύνειας, στην Αμμόχωστο, στη Μόρφου και στον Απόστολο Ανδρέα. Μέχρι τότε: 




ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!




Εκ του ΔΣ, 

Α.Φ.Κ. Τόλμη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου