Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δελτίο Τύπου από την Α.Φ.Κ. Τόλμη Ιωαννίνων


ΚΛΑΜΑ, ΚΛΑΜΑ, ΚΛΑΜΑ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αρχίζοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν είχαμε σκοπό να μπούμε σε αυτό το ύπουλο παιχνίδι ηλεκτρονικού πολέμου που οργάνωσε η Φ.Π.Κ Πρωτοπορία, δυστυχώς γι αυτούς δεν μας άφησαν άλλη επιλογή παρά να παρουσιάσουμε για ακόμη μία φορά την αλήθεια στον κόσμο για τις κακεντρέχειες τους.


Η σαρωτική παρουσία της ΑΦΚ ΤΟΛΜΗΣ στη Γ.Σ. και η άνοδός της προκαλεί πανικό στην κυβερνητική παράταξη που δεν ονοματίζει τη λύση, δεν έχει άποψη στο σχέδιο ΑΝΑΝ κτλ συναφή, που μη έχοντας κάτι ουσιώδες να επιδείξουν κατέληξαν στην σπασμωδική αντίδραση της έκδοσης δελτίων τύπου ανυπόστατης και αυθαίρετης λασπολογίας, αποφεύγοντας έτσι να απαντούν σε ότι έχουν ερωτηθεί.

Η σοβαρότητα κάποιων παρατάξεων και η παντελής έλλειψη επιχειρημάτων και συγκεκριμένα της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας φαίνεται να τις οδηγεί στη λασπολογία και στην πολιτική που τους ξέρουν καλύτερα, που δεν είναι άλλη από την πολιτική του καφενέ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΨΕΥΔΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ  ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ «ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΤΕ ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΜΟ ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ!

ΤΡΙΤΟΝ, ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ Γ.Σ. Ή ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΚ ΤΟΛΜΗΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ DEBATE. Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΜΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ DEBATE, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 5ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ Γ.Σ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ.

ΠΕΜΠΤΟΝ, ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(ΔΗ.ΣΥ), ΣΤΗ Γ.Σ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

EKTON, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΓΙΑΤΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!

ΕΒΔΟΜΟΝ, ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ!!!

ΟΓΔΟΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
 • ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΠΡOΤΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ;;
 • ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ;;
 • ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ;;
 • ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ τουρκοκύπριους;;
 • ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;;
 • ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;
 • ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ «ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ»;;
 • ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ;;;
 • KATANΟΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ «Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»;;
 • KATANΟΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ;;
 • ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;
 • ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΦΕΝ;;
 • ΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ;
 •  

TΕΛΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ, ΤΗ ΜΟΡΦΟΥ……..!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου