Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ταξιδάκι αναψυχής στα κατεχόμενα μας εδάφη



1974 ... Η τουρκία εισβάλει και θέτει υπό κατοχή της το 37% των εδαφών μας.
2012.. 38 Χρόνια μετά φαίνεται πως κάποιοι ξέχασαν..

Θα διερωτιέστε γιατί τα λέω αυτά;

Η απάντηση είναι απλή. Αφορμή αυτού ήταν όταν ενημερώθηκα πως μια κυπριακή ταξιδιωτική εταιρία ετοίμαζε ταξίδι αναψυχής στα κατεχόμενα. Όχι δεν είναι ψέμα..Ναι καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα η ταξιδιωτική εταιρεία ΑEOLOS διοργάνωνε το εν λόγω ταξίδι το οποίο θα επισκεπτόταν την "spectacular" (μετ.:θεαματική) όπως έλεγε ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ και ακολούθως θα γευμάτιζαν σε εστιατόριο της Κερύνειας μας.

Όταν διαβαζα το δημοσίευμα εικόνες ντροπής ,αίσχους και λύπης πέρασαν  από μπροστά μου. Πως είναι δυνατόν σε μια εποχή κρίσιμη για το κυπριακό μας πρόβλημα, αφού κάποιοι εθνοπροδότες συνεχίζουν να προωθούν την προδοτική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, να υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις που ουσιαστικά αναγνωρίζουν και εδραιώνουν το ψευδοκράτος;

Η λογική λέει πως μάλλον θα παίρνουν παραδείγματα από τους καρεκλοκένταυρος πολιτικούς που θέλουν να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο. Η ηγεσία αυτού του κόσμου προσπαθεί με τραπεζώματα και παρτάκια  με τον ‘’ψευδοηγέτη’’ να λύσει το κυπριακό μας πρόβλημα ,έτσι και η ΑEOLOS προβαίνει σε αυτή την κίνηση που φαίνεται πως ‘’πουλά’’. Λογαρίαζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.
Η απάντηση που πρέπει να πάρει αυτή η εταιρεία θα πρέπει να είναι η αδιαφορία μας.Το φτύσιμο σε αυτούς τους λίγους ξεφτίλες και  να ορθώσουμε ανάστημα απαντώντας τους πως συνήγοροι σε όλα αυτό το καλοστημένο παιχνίδι θα μας βρούν απέναντι τους!!

 Ο λόγος προφανείς.Όταν τα πιστεύω ενός λαού για επιστροφή  μετατρέπονται σε ταξιδάκια, όταν τα όνειρα μετατρέπονται σε απλα φαγοπότια με τον κατακτητή η δική μας φωνή θα πρέπει να τους τσακίζει κόβοντας τις ορέξεις τους για ταξιδάκια και φαγητό με τον κατακτητή.

Η Κύπρος δεν είναι για πούλημα... Θα μας βρείτε απέναντί σας!!!

Ενωτικός Μαχητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου