Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Παρουσίαση Βιβλίου: "Αγνοούμενοι: Άκρως Απόρρητο" από το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.



Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σας προσκαλεί στην παρουσίαση Βιβλίου που διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο οίκημα της παράταξης, στη Ζωγράφου, Παιανίας 5-7. (πάροδος Λ. Παπάγου)

Θα παρουσιάσουμε το βιβλίο: "Αγνοούμενοι: Άκρως Απόρρητο - Δεκατρία Περιστέρια" του δημοσιογράφου - ερευνητή Πέτρου Κασιμάτη.

Το βιβλίο αποτελεί την προσωπική έρευνα του κ. Κασιμάτη για την υπ' αριθμό ένα Εθνική υπόθεση σε Ελλάδα και Κύπρο, τους επιζώντες αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή του 1974. Την παρουσίαση θα την κάνει ο ίδιος ο κ. Πέτρος Κασιμάτης, ενώ θα μας παρουσιάσει ενδιαφέρον αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας με την έρευνα του αυτή.

Στην εκδήλωση θα έχουμε την τιμή να παραστεί και ένας εκ των συνεργατών του Μεγάλου μας Αρχηγού, Γεώργιου Γρίβα Διγενή, ο κ. Ξενοφών Κουτσογιάννης ο οποίος θα μας μιλήσει για τις εμπειρίες του στο πλευρό του Αρχηγού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα μας, Παιανίας 5-7 στη Ζωγράφου την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου η ώρα 20:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πωλούνται βιβλία

Πληροφορίες: 2107754760 - 6994100350 - Κωστής

Από το βιβλίο "Αγνοούμενοι: Άκρως Απόρρητο"
«Mπολού και Nτενιζλί. Eδώ δεκατρείς άνθρωποι μεταμορφώθηκαν μεμιάς σε μεγαλοπρεπή ερείπια...
»Aχ, ταξιδέψτε προς τα κει, στο Mπολού, στο Mπαλικεσίρ, στην Aντάκια, στο Nτενιζλί, στο Aγκρί, στο Tσιακιρλί, στο Σιντιργκί... Δεν μπορεί να ’ναι όλα υπερβολές... Θα σας πλήξουν οι στοιχειωμένοι πόθοι μυριάδων αγνοουμένων, τα φαντάσματα Eλλήνων και Kυπρίων που έχασαν τη ζωή τους μες στις πλημμύρες της σκοπιμότητας. Aκούστε το ρίγος των τρελών που απέμειναν... Πλαγιάστε μάγουλο με μάγουλο με τα άμοιρα φαντάσματα που κινούνται στη σκιά της απόγνωσης». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου