Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΕΝΑ 1 (ΕΛΛΑΔΟΣ) - ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΝΤΕΝΑ 1 (ΕΛΛΑΔΟΣ) - ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Το αίσχος με τον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα 1 (Ελλάδος) συνεχίζεται αμείωτο. Μετά την συνάντηση που οι ίδιοι ζήτησαν από την Επιτροπή Εκπροσώπων κατά την διάρκεια της δεύτερης διαμαρτυρίας έξω από τον σταθμό του Αντένα στο Μαρούσι την 1 η Ιουλίου 2011, διαβάστε μόνοι σας  την τουρκική  συμπεριφορά του Αντένα!  Καμία διαφορά από την τουρκική στάση έναντι των Ελληνοκυπρίων από το 1974 μέχρι σήμερα.

Ο Αντένα 1 (Ελλάδος) μετατράπηκε σε πραγματική και ενσυνείδητη φωνή της Τουρκίας από το Μαρούσι Αθηνών. Οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν κατεβεί στο χειρότερο σημείο εθνικής ξεφτίλας. Επιμένουν, ενσυνείδητα πλέον, να προωθούν την αναγνώριση του ψευδοκράτους προβάλλοντας την τουρκική παραγωγή Εζέλ και η απάντησή τους : Σπ. Χαραμής:  «Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε»!

Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι τέτοιες μέρες είχαμε την τουρκική προσπάθεια να εκμεταλλευθούν την Τζένιφερ Λόπεζ για προώθηση αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Απέτυχαν μετά την αλματώδη κορύφωση των διαμαρτυριών μας μέσω ηλεκτρονικών ενημερώσεων και δημοσιεύσεων και μπλόκς με αποτέλεσμα το θέμα να καλυφθεί από τον παγκόσμιο Τύπο πρωτοστατούντως της βρετανικής «Γκάρτιαν» και των δεκάδων χιλιάδων διαμαρτυρομένων μέσω  FACEBOOK. και αφού ενημερώθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ,  για τις πραγματικότητες, ακύρωσε την μετάβασή της.

Φέτος οι προσπάθειες των Τούρκων δούλεψαν διαφορετικά. Επιστράτευσαν τον Αντένα 1 (Ελλάδος), για να προβάλλουν το ψευδοκράτος τις μαύρες αυτές ημέρες της βαρβαρότητας τους στην αιματοβαμμένη μας Κύπρο. Μετατρέποντας ένα ελληνικό κανάλι, τον τηλεοπτικό αυτό σταθμό,  σε ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ από βόρειο προάστειο των Αθηνών!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΤΕΝΑ!!!

http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/x.186161236.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου