Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

H A.Φ.ΈΠΑΛξη τρίτη δύναμη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!


Για μια ακόμη φορά ως Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη έχουμε αποδείξει ότι είμαστε παρόντες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Και φέτος δώσαμε ισχυρό χτύπημα στην κομματοκρατία εντός του Πανεπιστημίου, όχι μόνο με την ίδια μας την ύπαρξη αλλά και με την κατάκτηση 2 αυτόνομων εδρών στη ΦΕΠΑΝ. Ταυτόχρονα σημειώσαμε άνοδο στο ποσοστό μας και καταλάβαμε την τρίτη θέση στη ΦΕΠΑΝ!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτό τον σκληρό και άνισο αγώνα ενάντια στο κομματικό κατεστημένο. Αποδείξαμε ότι μια δράκα αυτόνομων φοιτητών χωρίς οικονομικούς πόρους και οργανωμένους μηχανισμούς, μπορεί να τα βάλει με έμμισθους και κομματικά επιτελεία, καταφέρνοντας να σταθεί όρθια. Δίνουμε υπόσχεση ότι ως αυτόνομοι φοιτητές θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα όσων μας ψήφισαν αλλά και όσων δεν μας ψήφισαν. Καλούμε όμως όσους δεν άκουσαν με προσοχή και καθαρό πνεύμα τις ιδέες μας, να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να αντιληφθούν ότι μόνο μέσα από την πραγματική Αυτονομία του φοιτητικού συνδικαλιστικού κινήματος και την θέληση του για διεκδικήσεις, είναι δυνατή κάθε πραγμάτωση των στόχων του.

Οι φοιτητικές εκλογές για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός. Η σημερινή μας κοινωνία πάσχει από το υδροκέφαλο κράτος, τις πελατειακές σχέσεις και τον άκρατο καταναλωτισμό. Το κυπριακό ζήτημα μπαίνει σε μια νέα κρίσιμη φάση για τον Κυπριακό Ελληνισμό. Γι αυτό κι εμείς δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε μέσα και έξω από το Πανεπιστήμιο για το καλό του φοιτητή και της Πατρίδας.
Οι φοιτητές κερδίσαμε 2 έδρες και η κομματοκρατία 19.Η μάχη συνεχίζεται.

Aποτελέσματα εκλογών:
Α.Φ.ΈΠΑΛξη  251 ΨΗΦΟΥΣ 7,78% 2 ΕΔΡΕΣ (+0,74%)
Πρωτοπορία 1337 ΨΗΦΟΥΣ 41,43% 9 ΕΔΡΕΣ (-1%)
Προοδευτική 1167 ΨΗΦΟΥΣ 36,16% 8 ΕΔΡΕΣ (+2,6%)
Αγώνας 241 ΨΗΦΟΥΣ 7,47% 1 ΕΔΡΑ (-3,27%)
Αναγέννηση 231 ΨΗΦΟΥΣ 7,16% 1 ΕΔΡΑ (+0,93%)

ΑΥΤΟΝΟΜΑ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Εκ του Δ.Σ
Ανεξάρτητης Φοιτητικής ΈΠΑΛξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου