Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Συνεργάτες για την επανα-λειτουργία της σελίδας μας


Το Αυτόνομο ιστολόγιο "Αντιομοσπονδιακός Λόγος" ζητά συνεργάτες για την τακτική επαναλειτουργία του και συνέχιση στην καθημερινή ενημέρωση γύρω από τον αντιομοσπονδιακό αλλά και τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο σε ολόκληρο τον Ελληνισμό. 

Ψάχνουμε άτομα με όρεξη και αγάπη για την πατρίδα, να μπορούν να αφιερώσουν ελάχιστο χρόνο για να δημιουργήσουμε κάτι καλό στο χώρο του διαδικτύου. 

Ο Αντιομοσπονδιακός Λόγος δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια με μόνο σκοπό την ενημέρωση γύρω από  τις εξελίξεις στο κυπριακό, και την προώθηση όλων των ακομμάτιστων ενεργειών ενάντια στην ομοσπονδία. Βασική μας αρχή στο ιστολόγιο είναι η αποκήρυξη της ομοσπονδίας ως βάση λύσης του Κυπριακού και επανατοποθέτηση του προβλήματος στη σωστή του βάση. Ακολουθούμε το τρίπτυχο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΕΝΩΣΗ. Παράλληλα ασχοληθήκαμε και με θέματα από τα υπόλοιπα κομμάτια του Ελληνισμού, όπως είναι η Βόρειος Ήπειρος, ο Πότνος και η Κωνσταντινούπολη. 

Επιδίωξη μας είναι η δυναμική επαναλειτουργία του ιστολογίου.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο
email μας (enosisithanatos@gmail.com) ή μέσω προσωπικού μηνύματος στην σελίδα του ιστολογίου μας στο facebook. https://www.facebook.com/antiomospondiakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου