Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ε.Φ.Ε.Ν και στην Πάφο!


Η ΕΦΕΝ αποτελεί μια αυτόνομη κίνηση μαθητών που έχει σαν στόχο τη διαφύλαξη και προώθηση των αρχών και αξιών του ελληνισμού. Μακριά από οποιεσδήποτε μικρό κομματικές σκοπιμότητες, δίνουμε το δικό μας αγώνα με συλλογική συνείδηση και χαρακτηριστικό γνώρισμά μας την αυτονομία, η οποία αποτελεί και το μεγαλύτερο όπλο μας.

Ο αγώνας μας δύσκολος, αλλά δεν το βάζουμε κάτω… τα σχέδια τους για αφελληνισμ
ό της Κύπρου μας δεν θα περάσουν… Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να θυμηθούμε πως κάποιοι συμπατριώτες μας, φίλοι μας, συγγενείς μας, θυσίασαν τη ζωή τους και πότισαν με αίμα το δέντρο της λευτεριάς για να ζεις ΕΣΥ ελεύθερος!

Έχεις την υποχρέωση Έλληνα μαθητή να αναλογιστείς το βάρος που άφησαν πίσω τους ο Λεωνίδας, ο Κίμων, ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης, ο Αυξεντίου, ο Βαγόρας, ο Σολωμού, ο Ισαάκ... η λίστα των ηρώων είναι ατέλειωτη.

Ένωσε τη φωνή σου μαζί με τη μαθητική νεολαία της ΕΦΕΝ και γίνε προστάτης του έθνους και της πατρίδας σου.

Έχοντας πάντα κατά νου τις αρχές και αξίες που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας συνεχίζουμε ακάθεκτοι με σύνθημα αυτό που μας δίδαξαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Η οικογένεια της ΕΦΕΝ με τη δράση της ανά το παγκύπριο μεγαλώνει κάτι το οποίο έδωσε το έναυσμα για την παρουσία της ΕΦΕΝ και στην Πάφο.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ-ΜΑΘΗΤΙΚΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΑ



http://akmefen.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου