Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου από την ΠΕΟΦ: Ταύτιση Θέσεων Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας - Τουρκίας



Δεν μας εκπλήσσει η ενεργεία της Φ.Π.Κ Πρωτοπορίας , κατά την διάρκεια της «προεκλογικής της εκστρατείας», να σπιλώσει τις αυτόνομες παρατάξεις. Η φοιτητική παράταξη του ΔΗΣΥ ταυτίζεται πλήρως με την γραμμή των κατακτητών, της ψευδοκυβέρνησης των κατεχομένων και της Τουρκίας. Στο τμήμα της απάντησης τους προς τους φοιτητές του ΜΕΤΩΠΟΥ Η.Β ισοπέδωσαν για ακόμη μια φορά τον όρο «πολιτική» αφού χλεύασαν τους φοιτητές που αρνούνται να στηρίξουν τις δικές τους απόψεις, όσο μπορούν να θεωρηθούν «απόψεις» , προσπαθώντας να φέρουν μετά από καιρό στο προσκήνιο τον αγώνα της ΕΟΚΑ ενόψει εκλογών, ξεχνώντας τις προδοτικές θέσεις του κόμματος που στηρίζουν.

Επίσης γνωρίζουμε ότι η εν λόγω κίνηση είχε ως άμεσο σκοπό να δημιουργήσουν θέσεις άμυνας στους επίδοξους ψηφοφόρους τους για εξυπηρέτηση των μικροπαραταξιακών τους συμφερόντων. Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός ότι αποκάλεσαν την Ε.Φ.Ε.Ν. ακροδεξιά οργάνωση, χωρίς να σκεφτούν ότι οι θέσεις αυτές πηγάζουν από τα ιδανικά της Ε.Ο.Κ.Α.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως πρόσφατα (στις 23 Νοεμβρίου2011) η «επίσημη» εφημερίδα του Ψευδοκράτους σε δημοσίευμα της αναφέρεται στην "ακροδεξιά" ΕΦΕΝ, η οποία θεωρείται και τρομοκρατική οργάνωση στα κατεχόμενα. Τρεις μήνες μετά στις 24 Φεβρουαρίου 2012 η Πρωτοπορία Η.Β χαρακτηρίζει την ΕΦΕΝ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ως «ακροδεξιά» και επικίνδυνη οργάνωση. Μια ακόμη ταύτιση απόψεων μεταξύ του ΔΗΣΥ, των παρατάξεων του και των εκφραστικών μέσων του ψευδοκράτους. Μια καθόλου απρόσμενη ταύτιση απόψεων μετά την απαράδεκτη θέση του ΔΗΣΥ για το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν το οποίο υπερψήφισαν μόνο οι Τ/Κ.

Όταν ο ΔΗΣΥ και το παράρτημα του η Πρωτοπορία θέλει να μαζέψει ψήφους από τις "εθνικόφρονες δεξαμενές", θυμάται τον αγώνα της ΕΟΚΑ, τις αγχόνες, πως η Κύπρος είναι Ελληνική. Εθελοτυφλούν στο γεγονός ότι ο μεγάλος τους «ηγέτης» Νίκος Ανα(ν)στασιάδης με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, έθαψε και σπίλωσε τον αγώνα της ΕΟΚΑ μειώνοντάς τον σε «άφρονη συμπεριφορά» και «συνθήματα» και έδωσε άφεση αμαρτιών στους πράκτορες της Τουρκίας και τους υποκινούμενος όχλους των βιαστών, των κλεφτών και των φονιάδων. Αυτός είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, αυτός είναι ο ΔΗΣΥ, και αυτοί είστε εσείς, συνάδελφοι της Πρωτοπορίας, που τους στηρίζετε και τους εξυμνείτε. Ο μεγάλος σας «ηγέτης», που θα στηρίξετε στις επικείμενες προεδρικές εκλογές , δεν έχει καμία διαφορά με τον Χριστόφια, όσον αφορά τα σφιχταγκαλιάσματα με τους Τούρκους φασίστες και το εθνικό του φρόνιμα. 

Σας καλούμε να βγείτε ξεκάθαρα και να πείτε αν θεωρείτε τις θέσεις των αυτόνομων κινημάτων (είτε μαθητικών είτε φοιτητικών) ακροδεξιές και επικίνδυνες. Εάν δηλαδή θεωρείτε πως κινδυνεύει η πατρίδα μας από εμάς που παλεύουμε το σάπιο κατεστημένο, που εναντιωνόμαστε σε οποιαδήποτε «λύση» ξεπουλήματος της πατρίδας μας και παλεύουμε για μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική. Εάν θεωρείτε πως εμείς είμαστε επικίνδυνοι επειδή κρατήσαμε καθαρή την ψυχή μας και ψηλά το εθνικό μας φρόνιμα χωρίς να «παρασυρθούμε» από υλικά αγαθά και από μικροκομματικά ή προσωπικά συμφέροντα. 

Κίνδυνο, για τα κόμματά σας και την προδοτική σας στάση, σίγουρα αποτελούμε, γιατί σε οποιαδήποτε προσπάθεια σας για ξεπούλημα της πατρίδας μας, πάντα μας βρίσκετε μπροστά σας. Κίνδυνο για την πατρίδα μας όμως, ΕΣΕΙΣ αποτελείτε που προσπαθείτε να φιμώσετε το λαό και που επιλέγετε και εκλέγετε στην εξουσία ανθρώπους ανίκανους να κυβερνήσουν και οδηγούν την Κύπρο μας στην καταστροφή. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη ούτε να συντηρούμε, ούτε να μας συντηρεί κανένας πολιτικάντης και κανένας βο(υ)λευτάκος, αφού οι ιδέες μας δεν φτάνουν μέχρι τα όρια ενός θεοποιημένου κόμματος, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.

Λυπούμαστε πραγματικά που δεν θα μπορέσετε ποτέ να νιώσετε όλοι εσείς , οι νέοι άνθρωποι, την αίσθηση της ελευθερίας και του αυτόνομου τρόπου σκέψης, επειδή θα κρύβεστε πάντα πίσω από τις «ιδεολογίες» του κόμματος σας. Το μόνο που καταφέρνετε με το να εκτοξεύετε κατηγορίες προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι να μαντρίζετε στο κόμμα ακόμα μερικές ημιμαθείς ψήφους. Τίποτα για το καλo της πατρίδας!

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται , συλλογάται καλά» Ρ.Φεραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου