Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ από την Α.Φ.Κ. Νίκη ΤΕΠΑΚ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΕΤΕΠΑΚ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011-2012:

Προοδευτική: 748 ψήφους 48,3% 10 έδρες
Πρωτοπορία: 621 ψήφους 41,54% 9 έδρες
Αναγέννηση: 92 ψήφους 6.15% 1 έδρα
Αγώνας: 46 ψήφους 3,08% 1 έδρα
Α.Φ.Κ ΝΙΚΗ: 18 ψήφους 1,2% -----

 Η Πρώτη μας εκλογική αναμέτρηση έλαβε τέλος! Το Δ.Σ της Α.Φ.Κ ΝΙΚΗ ΤΕΠΑΚ θέλει να ευχαριστήσει όσους φοιτητές τίμησαν με τον σταυρό τους το κίνημα μας, καθώς επίσης και αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μας βοηθώντας μας σε διαδικαστικά θέματα.

 Οι λόγοι που λάβαμε μέρος σε αυτές τις εκλογές ήταν ξεκάθαρες και όσοι πιστεύουν στα φαντάσματα ας προσπαθήσουν να αποδείξουν το αντίθετο. ΗΡΘΑΜΕ! Συμφοιτητές και συμφοιτήτριες, οι προσπάθειες για να σπάσουν τα δεσμά των κομμάτων κάποτε έπρεπε να ξεκινήσουν, και από τον περασμένο Νοέμβριο οι αλυσίδες ξεκίνησαν να τρίζουν. Τα κόκκινα και μπλε κομματόσκυλα ας αρχίσουν να γαυγίζουν όπως κάνουν παντού όποτε βλέπουν ελεύθερα σκεπτόμενους φοιτητές. Κόκκαλα υπάρχουν για όλους. Όσοι πειστούν για την ανθρώπινη φύση τους και αποφασίσουν να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά είναι ευπρόσδεκτοι στην οικογένεια των ΝΙΚΗΤΩΝ. Από αριστερά μέχρι δεξιά ΟΛΟΙ στον αγώνα για την Λευτεριά. Την Λευτεριά της Πατρίδας μας, και της σκέψης μας.

 Για εσάς που αναρωτιέστε ακόμη ποιοι είμαστε, θα μας δείτε να παρελαύνουμε στις 25 Μαρτίου τιμώντας την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821. Θα μας δείτε την 1η Απριλίου να πορευόμαστε στα αιματοβαμμένα χωρία της Πιτσιλιάς δοξάζοντας τους Ήρωες και Αγωνιστές του θρυλικού έπους της ΕΟΚΑ του 1955. Θα μας ακούσετε να μιλάμε για την μαγεία της Αυτονομίας και την πανέμορφη Ιδέα της Ελλάδας. Θα μας ακούσετε να λέμε ΟΧΙ στα προδοτικά σχέδια του δησακελ για μια δια-λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Πάντα περήφανους, πάντα ΝΙΚΗΤΕΣ. 

 Τόσο στα φοιτητικά θέματα, όσο και στα εθνικά ζητήματα ο εκάστοτε φοιτητής, που θα ανήκει πάντα στα σχέδια για το αύριο, ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να παλέψει μόνος του, για ένα καλύτερο μέλλον, μια ισχυρότερη και καθαρή θέση στην κοινωνία χωρίς να εμπλακεί στα κόμματα.

 Δεσμευόμαστε πως θα παλέψουμε για τα δικαιώματα του φοιτητή έτσι ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, πάντοτε με αντικειμενική στάση, χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες. Μόνοι μας, εμείς οι φοιτητές!

                                                 ΑΥΤΟΝΟΜΑ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Εκ του Δ.Σ
Α.Φ.Κ ΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου